21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRMA grăbeşte pasajul

RMA grăbeşte pasajul

Circulaţia pe sub şi pe lângă pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reluată pe 4 iunie, chiar dacă lucrările nu sunt definitivate în aceste zone. Primăria Craiova a solicitat însă constructorului să redeschidă circulaţia prin Valea Vlăicii, pentru a putea să închidă strada paralelă, A.I. Cuza, în vederea instalării scenei pentru Romanian Music Awards 2012.
Reprezentanţii constructorului SCT Bucureşti anunţaseră deja că vor permite, pe 28 mai, reluarea circulaţiei pe la kilometrul 0 al Craiovei, dar numai pe relaţia strada Principatele Unite – strada Unirii, şi că abia pe 10 iunie va fi reluată integral circulaţia pe bretelele de lângă pasaj şi prin giratoriul de sub pasaj. Totuşi, la solicitarea primăriei, ei vor permite circulaţia pe sub şi pe lângă pasaj cu o săptămână mai devreme, adică de pe 4 iunie, chiar dacă nu vor fi aşternute până atunci toate straturile de asfalt pe carosabil.
„Ca să se poată închide strada A.I. Cuza, am fost de acord să redăm în circulaţie bretelele laterale ale pasajului, chiar dacă mai trebuie dat încă un strat de asfalt. Aşadar, în perioada 4-11 iunie se va putea circula pe sub şi pe lângă pasaj, urmând ca după 11 iunie să închidem parţial circulaţia pentru a putea termina de asfaltat acolo unde nu putem să facem asta până la data menţionată“, a precizat Mihăiţă Iscru, inginer-şef la Agenţia Craiova a SCT Bucureşti, şef de şantier pe partea de drumuri din jurul pasajului suprateran.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS