32.3 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024

Povesti de nunta

Fanii serialului „La bloc“, difuzat de Pro TV au avut ocazia, saptamâna aceasta, sa vada nunta dintre Lili (Mariana Danescu) si Costel (Dragos Mostenescu), survenita dupa impacarea celor doua personaje, despartite de ceva vreme… Miri pentru a doua oara in serial, Mariana Danescu si Dragos Mostenescu si-au amintit cu drag de sentimentele pe care le-au trait la propriile nunti.


Mariana Danescu – de moda veche


Cum te-a cerut sotul tau de nevasta?


Gabi, sotul meu, si parintii lui au venit in vizita la parintii mei si i-a intrebat daca sunt de acord ca eu sa devin sotia lui. Asta dupa ce Gabi ma intrebase pe mine daca as fi fericita ca el sa-mi devina sot. Avea doua pahare de sampanie in mâna, iar in paharul meu era un lantisor de aur cu un medalion ce imi simbolizeaza zodia si un inel. Acestea au ramas singurele bijuterii pe care nu mi le scot niciodata.


De cât timp erati impreuna când te-a cerut?


De cinci ani. A fost o prietenie de moda veche, mergeam impreuna la cofetarie, la teatru, la plimbare prin Herastrau. Pe 22 octombrie se implinesc 12 ani de când ne-am casatorit si azi simt ca suntem la fel de fericiti impreuna.


Ce te-a facut sa crezi ca el este „alesul“?


Am simtit ca el este alesul. Instictul a functionat. El reprezinta echibrul meu. Il iubesc si sper sa imbatrânim frumos, vazându-l pe Mihaita, fiul nostru, sanatos si fericit.


A câta oara ai imbracat rochia de mireasa?


Prima data am imbracat rochia de mireasa in 1994. Modelul rochiei a fost creat de sora mea, iar rochia o am si acum. A doua oara am imbracat-o la Buftea, pentru niste poze. Scenaristii serialului „La bloc“ au scris un episod in care se facea aluzie la poza de nunta a lui Lili si Costel, dar ei nu aveau poze de nunta, asa ca ne-am imbracat si am facut poze. A treia oara am imbracat-o când Lili si Costel au facut nunta aceasta. Chiar m-a intrebat Mihai Coada ce simt când imbrac rochia de mireasa. Ma emotionez putin, dar sentimentul nu se compara cu ziua in care am imbracat-o prima oara, la nunta mea adevarata.


Unde ati facut nunta?


Eu m-am nascut la Pitesti, tot acolo am facut si nunta. Eram studenti in ultimul an, asa ca au venit toti colegii nostri. Au fost 100 de persoane si o distractie pe cinste. Toti colegii mei mi-au cântat „Ia-ti mireasa ziua buna!“. La petrecere, am cântat in duet cu Alexandru Pop, colegul meu de grupa, devenit mai târziu celebrul var Sandel. La nunta mea adevarata, printre invitati a fost si regizorul sitcomului „La bloc“, Razvan Savescu, care mi-a fost coleg de grupa. Acum 12 ani a fost musafir, dar la nunta din „La bloc“ s-au cam schimbat rolurile. Nici prin gând nu-mi trecea acum 12 ani ca o sa ma mai «marit» o data doar pentru ca asa o sa vrea Razvan Savescu.


Ce sfat ai da unui cuplu care se casatoreste astazi?


Secretul de baza al unei casnicii este comunicarea. Vorbesc despre o casnicie adevarata, intemeiata pe un sentiment de dragoste. V-am spus ca sunt de moda veche!


Dragos Mostenescu, cununat de patru preoti


Cum ai cerut-o pe sotia ta si de cât timp erati impreuna?


Ne-am cunoscut in martie 2001 si ne-am casatorit pe 1 iunie 2002. Tin minte ca era toamna, ne aflam la ea acasa si am intrebat-o pur si simplu daca vrea sa fie sotia mea.


Unde ati facut nunta?


La mine, la Râmnicu Vâlcea, la un restaurant foarte frumos situat pe vârful unui deal si de unde se vede tot orasul. Am avut 200 de invitati si patru preoti, pentru ca am foarte multi prieteni preoti in Vâlcea, iar doi dintre ei au tinut neaparat sa fie alaturi de noi.


Ce te-a facut sa crezi ca ea este „aleasa“?


E o chestie de chimie, nu pot sa spun exact, exista un moment in care simti ca aceea este persoana lânga care vrei sa-ti petreci tot restul vietii.


Povesteste o intâmplare amuzanta de la nunta ta…


Cei care au furat mireasa nu mi-au cerut nici bani si nici bautura, ci sa le cânt câteva piese. Am cântat doua piese, atât cât ne-am si inteles, iar ei au spus ca vor sa le mai cânt. De asemenea, imi aduc aminte ca am avut un tort foarte bun cu visine, si acum tin minte cât era de delicios.


Ce sfat ai da unui cuplu care se casatoreste astazi?


Sa fie indulgenti unul cu celalalt. Toate cuplurile se mai cearta pe spalatul vaselor sau camasa calcata pentru a doua zi, dar cred ca e important de tinut minte ca astea sunt niste fleacuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS