21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024

Foc de avertisment

Politistii care cerceteaza cazul craioveanului impuscat joi seara au indicii ca acela care a tras cu pistolul ar fi vrut sa se apere, fiind amenintat cu cutitul.


Reamintim ca, in timp ce se deplasa pe Aleea 1 Simnic din Craiova, Gheorghe Stancu, de 42 de ani, din localitate, s-a intâlnit cu Aurel Ivan, de 29 de ani, tot din Craiova. Ivan l-a chemat pe Stancu lânga masina lui, cerându-i sa-i achite o datorie mai veche, de trei milioane de lei, suma pe care i-o daduse pentru niste nisip, dar nu primise nici nisipul, nici banii inapoi. Intre cei doi a izbucnit un conflict spontan, care se putea sfârsi tragic. Politia a stabilit ca in acel moment datornicul Gheorghe Stancu, in loc sa restituie banii, l-a amenintat pe Aurel Ivan cu un cutit, moment in care acesta din urma a scos din torpedoul masinii un pistol cu gaze si bile marca Walther, pe care il detinea legal, si a tras un foc de avertisment in pamânt, ca sa-l potoleasca pe adversar. Numai ca bila iesita din teava pistolului a ricosat si l-a lovit in gamba dreapta pe Stancu.


Impuscatul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Craiova pentru ingrijiri medicale. Cum la radiografii, cadrele medicale nu au observat nici un proiectil in piciorul victimei, au crezut initial ca este vorba de un glont cu sare. Stancu nu a ramas insa decât câteva ore in spital, refuzând internarea. Politia continua cercetarile in acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS