18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Solomon vrea ancheta in cazul Badescu

Solomon vrea ancheta in cazul Badescu

Dupa ce „a furat“ pentru ginerele sau o casa care apartine de drept Liceului „Petrache Triscu“, directorul RAADPFL, Ilie Badescu, isi vede linistit de treaba pentru care Primaria Craiova il mai si plateste cu câteva zeci de milioane pe luna.


Dezvaluirile facute de Gazeta de Sud in legatura cu directorul de la RAADPFL Craiova, Ilie Badescu, care a „matrasit“ din fondul locativ pe care-l administra o casa pentru ginerele sau, nu au facut altceva decât sa stârneasca un val de disculpari ale functionarilor si edililor, in conditiile in care cetatenii orasului asteptau mai degraba o ancheta pentru stabilirea vinovatului. In articolul de saptamâna trecuta spuneam ca primarul Antonie Solomon semna ca primarul inca de pe vremea când era viceprimar. Semnatarul articolului se referea la un raspuns al primariei dat numeroaselor solicitari ale conducerii Liceului „Petrache Triscu“ prin care cerea edililor din anul 2001 sa le returneze casa furata de Ilie Badescu pentru ginerele sau.


„Nu am semnat nimic legat de casa Triscu“


Primarul Antonie Solomon se jura cu mâna pe Biblie ca nu a fost la sedinta Comisiei de atribuire a locuintelor si aduce ca argument procesul-verbal al sedintei din care lipseste intr-adevar semnatura sa.


Demna de luat in seama este declaratia primarului legata de semnarea adresei ca raspuns al primariei pentru Liceul „Petrache Triscu“: „Pe adresa nr. 14.133 din 17.06.2001 nu este semnatura mea, ci a lui Bulucea, desi scrie ca este semnata de viceprimarul ec. Antonie Solomon. Inca o data vreau sa subliniez ca nu am semnat acea adresa si nici nu am facut parte din comisia care a dat casa lui Badescu. Nu am semnat nimic legat de casa Triscu. Eu nu am furat nimic din patrimoniul primariei si ma jur cu mâna pe Biblie ca lucrurile stau cum le spun. Voi convoca secretarul primariei care a semnat adresa pentru luni, 13 februarie, si vom stabili care este modalitatea legala de a recupera acea casa din care eu am vrut sa fac casa de oaspeti pentru oras.


Daca Badescu se face vinovat de ceva, il dau afara si-l reclam si la Parchet“, a spus primarul Solomon de fata cu ziaristii din presa locala.


Pâna când primarul se va convinge singur sau prin intermediul serviciilor de specialitate de faptul ca un director din subordinea sa a furat din testamentul lui Petrache Triscu, cu complicitatea functionarilor platiti din banii publici, vom continua sa credem in ceea ce a promis!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU