10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident teribil pe DN 13: Un tânăr a murit, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat

Accident teribil pe DN 13: Un tânăr a murit, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat

Accident teribil pe DN 13. Un tânăr de 19 ani a murit şi altul a fost rănit, miercuri, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 13, la ieşirea din Rupea spre Braşov.

Potrivit ISU Braşov, un tânăr de 19 ani a fost găsit încarcerat şi inconştient, iar medicii au început manevrele de resuscitare.

„Maşina era ieşită în decor, răsturnată. Două victime, una inconştientă, încarcerată, alta conştientă neîncarcerată, pe DN 13, la ieşire din Rupea spre Brașov. Din păcate, persoana care a fost resuscitată nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată”, au transmis reprezentanţii ISU Brașov, potrivit Mediafax.

Cea de a doua victimă, un tânăr care are tot 19 ani și care se afla la volan, a refuzat transportul la spital. Poliția a stabilit că șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Persoana decedată este pasagerul. Tânărul se afla pe scaunul din dreapta față al autoturismului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. Cercetările continuă, șoferului de 19 ani fiindu-i întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS