6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO / Accident CUMPLIT în Ialomița. Trei persoane și-au pierdut viața

VIDEO / Accident CUMPLIT în Ialomița. Trei persoane și-au pierdut viața

-

Accident CUMPLIT în Ialomița. A fost activat CODUL ROȘU de intervenție.

Trei persoane și-au pierdut viața într-un grav accident rutier produs, miercuri după-amiază, pe drumul european E85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița, informează România TV.

Un Opel cu numere de Bacău care circula dinspre Urziceni înspre Buzău, a pătruns pe contrasens și a izbit frontal un Renault Clio cu numere de Italia, după cum a susţinut un  martor ocular.

„Trei persoane au murit, o persoană este în stare critică. Aceasta este preluată de un elicopter. Una dintre victime este deja transportată la Bucureşti“, a spus Raed Arafat, la România TV.

Impactul a fost violent. Trei persoane din Opel au fost proiectate pe câmp, impactul fiindu-le fatal. Alte patru persoane sunt grav rănite. ISU Ialomița a mobilizat la fața locului două autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanță SMURD și 12 cadre medicale.

Accident CUMPLIT în Ialomița. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Ialomița, la ieșirea din Urziceni către Buzău (DN2) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme (coliziune frontală). În urma evenimentului traficul este blocat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS