0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Eveniment A jefuit o bancă şi a aruncat cu banii în aer strigând...

A jefuit o bancă şi a aruncat cu banii în aer strigând „Crăciun fericit!”

-

Un bărbat cu barba albă a fost arestat pentru că ar fi jefuit o bancă și a aruncat banii sustraşi în aer în timp ce striga „Crăciun fericit” oamenilor de pe stradă. David Wayne Oliver, de 65 de ani, a fost arestat la un Starbucks din apropierea băncii, în Colorado Springs, potrivit unui raport al poliției, citat de news.sky.com.

Suspectul a amenințat că va folosi o armă și a luat o sumă de bani nespecificată, a spus poliția. Postul de televiziune local KKTV l-a citat pe martorul Dion Pascale spunând că Oliver a ieșit în afara băncii și a început să arunce bani „peste tot”. „El a început să arunce banii din pungă şi să strige „Crăciun fericit”.

Denver Post a citat informaţii din partea poliţiei, conform cărora „mii de dolari” nu au fost încă recuperaţi, adăugând că nu există indicii conform cărora Oliver a folosit o armă în timpul jafului. Suspectul se află în prezent într-o închisoare din El Paso şi urmează să apară joi în faţa judecătorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...