15 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlexandru Mateiu, de 7 ani la Știința! „Sper să o duc cât mai mult aici!“

Alexandru Mateiu, de 7 ani la Știința! „Sper să o duc cât mai mult aici!“

-

Alexandru Mateiu a sărbătorit astăzi 7 ani de când îmbracă tricoul alb-albastru. El nu a marcat în meciul cu FC Botoșani, dar a fost unul dintre cei care au blocat mereu drumul moldovenilor spre poarta lui Pigliacelli.

„Sper să o duc cât mai mult aici. Au fost 7 ani și cu bune, și cu rele, dar sper să avem parte de cât mai multe bucurii de acum înainte, asta e clar! A fost un meci greu cu ei, ca de obicei. Au o echipă bună cei de la Botoșani, dar este important că noi am dat gol și am câștigat. Nu-mi aduc aminte de nicio ocazie a lor… A fost din nou 1-0, dar important este să urcăm în clasament, să revenim pe primul loc. Mă bucur că sunt apreciat, mă simt foarte bine și sper să ajut echipa la fiecare meci“, a spus Mateiu.

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Cuvinte de laudă la adresa lui Ouzounidis

Optarul Științei a afirmat că se simte bine sub bagheta lui Marinos Ouzounidis și l-a „înțepat“ puțin pe fostul antrenor, Corneliu Papură:

„Se și vede mâna domnului Ouzounidis, că nu mai primim gol, avem rezultate bune. Sper să ne fie la fel de bine în continuare. Nu m-aș supăra să câștigăm titlul numai cu victorii de 1-0. Putem să jucăm și mai slab, dar să ne impunem cu 1-0, nu mă deranjează“.

„Mateiu a împlinit astăzi 7 ani de când este la acest club și vreau să-l felicit. Are un stil diferit și joacă un rol foarte important în echipă. Este genul de fotbalist care luptă foarte mult, cu spirit, și pe care-l place orice antrenor“, a comentat Marinos Ouzounidis.

Alexandru Mateiu (31 de ani) este evaluat de Transfermarkt la 750.000 de euro și mai are contract cu Universitatea Craiova până în 30 iunie 2022.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rețea de contrabandă cu țigări în Dolj: Polițiștii au...

Patru persoane au fost reținute de polițiști ai Serviciului...

ȘTIRI GdS