7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarius Şumudică spune cum poate veni antrenor la Craiova şi tulbură apele în Bănie

Marius Şumudică spune cum poate veni antrenor la Craiova şi tulbură apele în Bănie

Marius Şumudică a oferit astăzi o declaraţie prin care îi bulversează din nou pe suporterii Universităţii Craiova. Mai bine spus pe cei care nu-l vor pe Corneliu Papură la cârma echipei în partea a doua a sezonului. „Şumi“ a declarat că ar putea antrena formaţia din Bănie dacă finanţatorul acesteia, Mihai Rotaru, ar achita clubului Gaziantep clauza sa de reziliere, de doar 175.000 de euro.

„Există divergenţe între noi (el şi şefii formaţiei din Turcia – n.r.) şi vom vedea unde vom ajunge. Niciodată nu pot să spun niciodată! Craiova e un oraş frumos, care arde pentru fotbal şi care atrage orice antrenor. Ai stabilitate, am înţeles că au un patron care plăteşte salariile la timp, ceea ce a devenit un lux în România şi nu numai. E un om dispus să facă performanţă! Dacă se va ajunge la varianta Sumudică, cred că se rupe stadionul, să fiu sincer, s-ar juca toate meciurile din play-off cu casa închisă“, a spus Şumudică, la Sport.ro.

„Dacă-l vrei pe Şumudică, bagi mâna în buzunar şi plăteşti“

„Există o clauză, în jur de 175.000 de euro, plătibilă ori de mine, ori de ei. Să vedem ce se va întâmpla până la urmă. Eu mă pregătesc, sunt profesionist. La fiecare joc, chiar dacă e amical, mă comport ca şi cum e unul oficial. Fotbalul e viaţa mea!ׅ Ce să fac? Să aduc bani de acasă ca să antrenez o echipă în România? Dacă există respect şi cineva te respectă… E ca şi cum ar plăti cineva o sumă de transfer. Când l-au luat pe Nistor şi au plătit 300.000-400.000 de euro, nu poate să-l ia pe Şumudică, să plătească 175.000 de euro? Dacă-l vrei pe Şumudică, bagi mâna în buzunar şi plăteşti“, a mai spus Şumi, care nu divulgă însă şi pretenţiile sale financiare.

Declaraţia aceasta vine la scurt timp după ce oficialii Universităţii Craiova au completat staff-ul cu două nume noi şi par decişi să continue cu Papură la timonă.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS