12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCorneliu Papură a primit ajutoare din ţară. Vezi cine a completat staff-ul tehnic

Corneliu Papură a primit ajutoare din ţară. Vezi cine a completat staff-ul tehnic

Începând de sâmbătă, lucrurile par să se fi limpezit la nivelul staff-ului tehnic al echipei Universitatea Craiova. Antrenor principal va rămâne, în mare proporţie, Corneliu Papură, căruia i s-a încredinţat de la bun început echipa de la plecarea lui Victor Piţurcă. Acesta a plecat în Antalya secondat, la fel ca în vara trecută, de Florinel Luţă şi de antrenorul cu portarii, Robert Tufişi. De sâmbătă însă, staff-ul tehnic a primit ajutoare din ţară.

În discuţie intră Dragoş Bon, fostul antrenor al echipei secunde, care îi cunoaşte foarte bine pe cei tineri. Până acum Bon s-a ocupat de echipa sub 17 ani a Universităţii Craiova, fiind pe locul doi cu aceasta la Liga Elitelor. Bon a fost auzit oferind indicaţii în mai multe rânduri în amicalul de astăzi cu Eintracht Braunschweig.

Nu s-a decis încă înlocuitorul lui Dragoş Bon la grupa de juniori Under 17.

Cel de-al doilea sfătuitor adus de conducătorii olteni pentru Corneliu Papură este Gigi Ciurea. Acesta s-a despărţit de curând de divizionara C CSO Filiaşi, grupare pe care a lăsat-o pe locul 14 în seria 4. De numele lui Gigi Ciurea se leagă „eventul” din 1991.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS