10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Dan Nistor, după amicalul cu nemții: „Mă bucur că am câștigat“

VIDEO / Dan Nistor, după amicalul cu nemții: „Mă bucur că am câștigat“

-

Universitatea Craiova s-a impus astăzi cu scorul de 2-0 în amicalul susținut în compania formației Eintracht Brawnschweig, grupare care ocupă locul 4 în liga a 3-a din Germania.

Ultimul sosit în tabăra Ştiinţei, Dan Nistor, s-a declarat mulţumit de rezultatul amicalului dar şi de evoluţia lui. Mijlocaşul de 31 de ani a stat la baza celei de-a doua reuşite. A centrat din corner, cu efect, şi l-a păcălit pe portarul german. Acesta a ieșit greșit pe centrare şi a scăpat balonul în plasă.

„E foarte bine că am câştigat. Ştiam bine ce ne aşteaptă cu nemţii. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, dar ne bucurăm că am câştigat. E o perioadă de grea, trebuie să acumulăm cât mai mult. Când începem trebuie să fim în formă şi să câştigăm cele patru meciuri din campionatul regular. Încerc să-i ajut cât pot eu mai bine pe colegi. Mulţi dintre ei îmi sunt prieteni, ne cunoaştem de la echipa naţională. Cu alţii am jucat la alte echipe. Mă bucur foarte mult că ne înţelegem foarte bine după trei-patru zile“, a spus Dan Nistor.

Dan Nistor: Am foame de trofee!

Întrebat de titlu, Dan Nistor a răspuns că este devreme să vorbească despre asta.

Nu vorbesc acum de titlu. Trebuie să aşteptăm să vedem ce facem în acest ultime patru etape şi după aceea putem să tragem linie şi să vă spun mai multe. Vreau ca peste ani să se spună că Dan Nistor a câştigat o Cupă şi un campionat cu Craiova. Universitatea este un club cu mare tradiţie în România, cu mulţi suporteri, cu un stadion minunat şi de accea am venit aici. Am foame de trofee!“, a mai declarat Dan Nistor.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS