15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Concluziile lui Papură, după meciul cu Eintracht Braunschweig

VIDEO / Concluziile lui Papură, după meciul cu Eintracht Braunschweig

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a apreciat efortul elevilor săi din amicalul cu Eintracht Braunschweig, câștigat cu 2-0. Acesta a punctat că a fost un simplu joc de pregătire. Papură speră ca în cadrul acestui stagiu din Antalya echipa să se pună la punct fizic și tehnico-tactic, pentru ca lucrurile să stea foarte bine în partea a doua a campionatului.

„Este doar un meci de pregătire. Este important să ne antrenăm cât mai bine ca să începem în forţă campionatul. Ieri (sâmbătă – n.r.) am avut două antrenamente, astăzi am susţinut un antrenament prin acest joc şi totul este în regulă. Fiecare a încercat să dea cât mai mult şi să sperăm că uşor, uşor o să ne punem la punct fizic şi tactic. Întâlnind o echipă din Germania, nu putea fi altfel, decât un joc cu agresivitate şi cu ambiţie. Fără ambiţie nu reuşeşti nimic. Tot timpul îţi trebuie dorinţa de a câştiga. Probabil că acelaşi lucru îl gândesc şi adversarii“, a spus Papură.

Papură este foarte atent la jucătorii tineri

Întrebat de juniorii folosiţi în prima parte, Corneliu Papură a spus:

„Este un început şi pentru cei tineri. Unii au trac, sunt neobişnuiţi cu un ritm mai ridicat. Sperăm ca ei să se ridice uşor, uşor la pretenţiile şi nivelul Ligii I. Până acum au jucat în Liga a III-a şi nu le este uşor să se adapteze. Dar pentru asta sunt aici şi le dăm meciuri cu adversari puternici, ca să poată să crească“.

Corneliu Papură a vorbit şi despre ultimul sosit, Dan Nistor, dar şi despre evoluţia lui Andrei Ivan, folosit în partea dreaptă a atacului.

„Întreaga echipă s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, nu doar Nistor. Suntem într-o perioadă de pregătire şi nu este unul mai presus de celălalt. Orice jucător pe care-l cumpărăm este important, indiferent de numele lui. Andrei Ivan poate să joace pe orice post în faţă. Are calităţi extraordinare şi poate să facă diferenţa indiferent de postul pe care-l joacă în atac“, a menţionat Corneliu Papură.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS