9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSelectia de iarna s-a sfârsit

Selectia de iarna s-a sfârsit

Jucatorii cooptati in vara trecuta la Universitatea doar pe recomandari nu au reusit sa ramâna in lot si pentru retur, selectia urmând sa fie si mai aspra la finele sezonului, daca se va obtine promovarea. 


Ramasa fara jucatori dupa cel mai negru „episod“ din istorie, Universitatea s-a vazut nevoita sa porneasca la drum cu un lot de tineri, dornici de afirmare, dar a caror valoare nu a fost cea scontata. Oficialii gruparii nu au gresit cu nimic atunci când au tras linie si au luat-o de la zero, insa, din pricina faptului ca timpul era prea scurt pentru a cântari bine valentele fotbalistilor nou-veniti, au facut si câteva greseli, indreptate in cele din urma in iarna. Si aici intra in „discutie“ Daniel Mihai, George Ciobanu, Valerian Gârla, care au avut prilejul sa-si arate valoarea, dar si Gabriel Apetrei, Lorin Stroescu, respectiv Dragos Vulpescu, jucatori care s-au „pierdut“ pe drum din diferite motive.


Printre cei care nu s-au identificat cu Universitatea s-a numarat Karl Dodd, dar si Daniel Orac, acesta din urma fiind trimis la echipa a doua, ca sa nu mai enumeram „sperantele“ de la „satelit“, disponibilizate fara nici un regret.


Lista celor care ar fi putut reprezenta Stiinta in acest an i-ar fi cuprins si pe cei care au dat bir cu fugitii, gen Nicusor Banica, George Feleaga, Claudiu Tudor si Ovidiu Stoianof, neagreati de cei din conducere.


De asemenea, de caldura publicului alb-albastru ar fi putut beneficia si Stefan Nanu, Sabin Ilie, Claudiu Raducanu, Marius Iordache si Gabi Popescu, insa semnaturile acestora nu au fost obtinute.


Si conducerea a suportat modificari


Desi totul parea pus la punct la nivelul conducerii, dupa o jumatate de an si-au facut aparitia si nemultumirile, soldate cu debarasarea „personajelor negative“. Primul a fost Adrian Popa (director de marketing), apoi Nicu Dolea, care in prima faza a ocupat scaunul de director in relatii cu publicul, pentru ca in pauza din iarna sa fie demis, fara nici o explicatie, din postura de presedinte al echipei „satelit“.


Cei care au parasit echipa administrativa au fost inlocuiti doar cu Marius Mitran, al carui statut in club este de „omul bun la toate“, dar care „evolueaza“ sub denumirea de director executiv adjunct.


S-a incercat aducerea unui secund olandez, pentru ca Ovidiu Stinga sa renunte la o parte din sarcini, insa perfectarea contractului a cazut, la fel ca si ideea magazinului pentru suporteri.


Tot la capitolul tehnic s-a inscris si numirea lui Aurica Beldeanu in „rolul“ de supervizor la echipa a doua, având ca scop salvarea de la retrogradare, si asta pentru a evita o strângere de mâna cu George Bita.


Noul „val“ de despartiri, la vara


Constientizând ca nu toti fotbalistii ramasi sa reaprinda speranta pot face fata cerintelor primului esalon, oficialii Universitatii nu vor sta cu mâinile in sân la vara, semnalele despartirii facându-si aparitia inca de pe acum. Cu certitudine, Daniel Orac se va intoarce la Steaua, pentru ca nu se doreste innoirea intelegerii, in timp ce imprumuturile vor fi in mare „voga“, si asta pentru ca diriguitorii clubului s-au grabit sa inainteze spre semnat contracte pe cinci ani.


Echipa pe care ar fi putut-o alinia Ovidiu Stinga, daca Universitatea ar fi pastrat o parte dintre cei care au preferat exilul sau daca ar fi fost convinsi sa semneze cu Stiinta cel putin un sfert dintre jucatorii doriti in vara, ar fi spulberat orice gând „negru“ in retur. In plus, suporterii ar fi fost mult mai increzatori in ceea ce priveste noua prezenta in Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII