MagazinRetete culinare
Retete culinare
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Mâncare de cartofi cu măsline
Ingrediente: 1 kg de cartofi, 300 ml roșii pasate, 2 cepe, 80-100 g măsline negre fără sâmburi, 2 linguri...
Rulouri cu praz și telemea
Ingrediente170 g aluat plăcintă1 bucată praz100 g spanacsarepiper1 lingură ulei de măsline120 g brânză telemea1 gălbenuș1 linguriță lapteulei pentru prăjitMod de preparareSpală și taie fâșii subțiri...
Mâncare de mazăre cu cartofi
Ingrediente: 450 g mazăre verde congelată sau proaspătă; 400 g sos de roșii; 2 linguri ulei de floarea soarelui;...
Pastă picantă de ardei copți
Ingrediente: 4 ardei capia copți, curățați; 1 ardei iute roșu (fără semințe dacă nu vrei prea picant); 2 căței...
Sufleu de gutui
Ingrediente: 1 kg gutui, 6 albușuri, 1 cană zahăr, 1 lămâie, 1/2 linguriță scorțișoară, 2 plicuri zahăr vanilat, 30...
Quiche cu fasole și brânză
Această rețetă de quiche cu fasole și brânză este perfectă pentru un mic dejun sau un brunch, dar se...
Tiramisu cu dovleac și mascarpone
Ingrediente:1 pachet de pișcoturi450 ml cafea fiartă și puțin îndulcită1 linguriță de AmarettoPentru cremă și decor:750 g dovleac copt150...
Somon cu sfeclă și cartofi la cuptor cu sos de hrean
Ingrediente500 g cartofi; 75 ml ulei; sare; piper; usturoi granulat; oregano; ulei; 2 bucăți somon file; 150 g sfeclă roșie; 20 g mărar; 140 g...
Chec cu dovleac și nuci
Ingrediente: 2 ouă mari, 300 g făină tip 000, 1 linguriță scorțișoară, ½ linguriță ghimbir uscat măcinat, ½ linguriță nucșoară măcinată, 1 praf de copt, ½ linguriță bicarbonat de sodiu, ½ linguriță sare, 100 g zahăr alb,...
Minirulouri cu pere, șuncă și rucola
Ingrediente 1 pară30 g rucola3 felii prosciutto120 ml lapte80 g făină1 ousare2 linguri ulei vegetal4 linguri sos de chiliMod de...

