24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(Video): Târgul de nunți oferă o experiență unică în Bănie

(Video): Târgul de nunți oferă o experiență unică în Bănie

Cel mai mare târg de nunți din Oltenia și-a deschis, vineri, porțile la Centrul Multifuncțional din Craiova.“Wedding Fever”, cea mai mare și creativă expoziție dedicată nunților, a revenit cu forțe proaspete în inima oltenilor, pentru a sprijini și pentru a oferi sfaturi viitorilor miri.

Au trecut emoțiile, felicitările, a trecut euforia cu cererea în căsătorie, urmează partea cea mai grea, pregătirile! Un eveniment atât de important necesită contactarea profesioniștilor din multe domenii, stresul acumulându-se atunci când îți dai seama că trebuie să vorbești cu fotograful, Dj-ul, croitoreasa, care așteaptă să-i dai un răspuns, să nu uităm de flori… of, și invitațiile! Cea de a X-a ediție a târgului de nunți vine in sprijinul viitoarelor mirese si viitorilor miri pentru a-si putea organiza nunta pas cu pas, fara a omite detaliile care pot face diferenta.

Târgul aduce laolaltă zeci de furnizori de servicii și produse necesare organizării de evenimente, de la cele mai rafinate rochii de mireasă la cele mai minuțioase detalii. “Târgul de nunţi Wedding Fever se află la cea de a X-a ediţie şi va avea loc în perioada 1-3 martie la Centrul Multifuncţional din Craiova. Îi aşteptăm pe viitori miri cu aproximativ 100 de firme care oferă servicii complementare organizării de evenimente, începând de la aranjamente florale, agenţii de organizat evenimente, sevicii de sunet – lumini şi fotografi”, a declarat Irina Butnariu.

Wedding Fever demontează preconceputa idee că pregătirile de nuntă înseamnă mult stres și bătăi de cap. Chiar dacă vei avea o nuntă mare ca număr de persoane sau dacă ai un buget mai redus, te ajută să iei cele mai bune decizii astfel încât să economisești timp și bani ajungând la rezultatul dorit, cel al nunții perfecte.
Nunta perfectă este un proces complicat și durabil, dar cu ajutorul acestui târg poate deveni un proces simplu și plăcut. „De asemenea avem evenimente pe perioada celor 3 zile, începând de la momente de dans, muzică life, dar avem şi un workshop dedicat mireselor. Pentru acesta este necesară o invitaţie pe care o pot cumpăra de la intrarea în locaţie. participând la acest eveniment, mirii vor avea posibilitatea să afle tot felul de detalii de la profesioniştii aflaţi la eveniment, cum ar fi: cum să îşi aleagă rochia de mireasă sau ce machiaj li s-ar potrivi. De asemenea vor avea samplinguri de cocktailuri şi prăjituri , să îşi aleagă ceva care este pe gustul lor”, a continua Irina Butnariu.

Este prima ocazie pentru viitorii miri să consulte toate ofertele locatiilor de nunta si, desigur, sa beneficieze de reducerile oferite doar pe perioada evenimentului. „Avem reduceri la absolut toate serviciile. Bijuteria Teilor vine cu toată colecţia lor, colecţie pe care o poţi găsi doar online. Cu ocazia târgului au adus absolut toată colecţia şi au şi reduceri” , spune Irina Butnariu.

Buticurile de prezentare sunt aranjate cu grijă şi stil aparte atrăgând privirile tuturor vizitatorilor.Verdele proaspăt şi culorile florilor te atrag fără să îţi dai seama către buticul cu aranjamente florale.” Eu mă ocump cu aranjamente florale. Tendinţa anului acesta este culoarea corai, iar florile naturale se poartă în proporţie de 99%, eu lucrez doar cu flori naturale. Ornamentele imbracă foarte frumos un candy bar sau prezidiul mirilor. Este ceva unic”, a precizat reprezentanta Green Creativity.

Rochiile de mireasă concurează în frumuseţe, eleganţă, rafinament şi reduceri, preţurile fiind pentru toate buzunarele. Acestea pornesc de la 1500 lei şi pot depăşi 4000 de lei.
„Propunerile noastre de rochii de mireasă vin în tendinţe. Colecţia din 2019 are în general linii foarte simple, mătase naturală. Propunerile noastre îmbină mătasea naturală, tafta , procart şi accesorizare manuală , dantelele au forme geometrice şi preponderent cu mărgele, paiete aplicate manual. Pe perioada târgului avem 10% ofertă la toate rochiţele şi un voucher de 300 de lei pentru plata integrală a rochiţei în cursul lunii martie”, a spus reprezentanta atelierului Adina Constantinescu.
„În cadrul târgului de anul acesta am venit cu o colecţie capsulă , se găseşte doar pe perioada acestui târg, putem să luăm comenzi doar pe perioada acestui târg . Este o colecţie unicat şi miresele în general preferă o rochie unicat. Ca noutate pentru anul 2019 am venit cu rochii fluide. Avem 20% reducere pe perioada târgului”, a declarat reprezentanta atelierului Noela Style.

Cum unicitatea unei rochii este foarte importantă pentru o mireasă , un magazin s-a gândit să aducă un plus de unicitate şi în albumele foto pe care le face manual.
„Oferim servicii foto-video complete. Am muncit mult ca să fac un stand deosebit . M-am gândit să aduc ceva nou , am făcut un album unic, lucrat manual. Acest album şi să vrea altă mireasă unul la fel, nu are cum! „, a Andreea Donea de la magazinul Andreea şi Cosmin Donea.

Evenimentul se desfășoară de vineri 1 martie până duminică 3 martie în pavilionul expozițional al Centrului Multifuncțional din Craiova. In cadrul evenimentului va avea loc și o tombolă cu numeroase premii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS