Ingrediente: 1 plic praf de îngheţată de căpşune, 1 plic praf de îngheţată de vanilie, 350 g iaurt de căpşune, 1 plic gelatină albă (10 g), 5-6 rondele de ananas din compot, 1 plic cu praf ciocolată caldă, 25-30 de pişcoturi.
Preparare: Gelatina se pune la înmuiat 10 minute, în 30 ml apă rece. Praful de îngheţată se prepară separat (fiecare cu 200 ml lapte rece), conform instrucţiunilor de pe plic. Gelatina se topeşte pe foc mic (nu se dă în fiert) amestecându-se cu îngheţata de căpşune şi cu iaurtul. Adăugaţi, dacă doriţi, şi o lingură de zahăr pudră.
Ananasul scurs de zeamă se taie cubuleţe mici.
Se tapetează o formă de chec (28 cm) cu folie de aluminiu.
Se însiropează pişcoturile cu ciocolată caldă şi se aşază un strat la baza formei. Se toarnă îngheţata de vanilie, se pun deasupra cubuleţele de ananas, apoi crema de căpşune. Se acoperă totul cu un strat de pişcoturi însiropate. Se dă la congelator. La servire se ornează cu frişcă bătută.
Îngheţată cu pişcoturi
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei