18.3 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMeciurile Ştiinţei vor continua la FIFA!

Meciurile Ştiinţei vor continua la FIFA!

Finanţatorul Craiovei a afirmat că arbitrajul de la Vaslui a fost contra oltenilor, precizând că Universitatea va depune un memoriu la FIFA

Oficialii Universităţii Craiova, finanţatorul Adrian Mititelu şi antrenorul principal Laurenţiu Reghecampf, au acuzat arbitrajul de la partida cu FC Vaslui, afirmând că alb-albaştrii au fost dezavantajaţi de centralul Cristian Sava (de la Bacău) şi de cei doi asistenţi, dintre care unul, Vladimir Urzică, este, ca şi centralul, tot din Moldova, respectiv de la Piatra Neamţ.
„Dacă vrei să iei campionatul, nu mai faci lucruri de-astea. A fost un arbitraj comandat, să-i fie ruşine lui Adrian Porumboiu! S-a purtat foarte urât cu noi, nici măcar un teren de antrenament nu ne-a dat. De cinci ani numai nenorociri am păţit la Vaslui. E un campionat murdar. Vasluiul e o echipă puternică, dar aveam şansa noastră. A fost un arbitraj cum n-ar trebui să mai existe. Nu-l înţeleg. N-are nici o valoare titlul dacă-l ia aşa. Sunt total nemulţumit de maniera de arbitraj, de eliminarea lui Buleică. Dacă rămâneam în 11, îi băteam. Nu ne băteau niciodată. Avram tace ca un şobolan. A făcut delegarea cu dedicaţie“, a tunat Adrian Mititelu la gsp tv. Finanţatorul Craiovei a adăugat că va face un memoriu pe care-l va duce la FIFA, în care va dovedi că Universitatea a fost dezavantajată în ultimii trei ani de arbitrajul din România.
De altfel, înainte de meciul de la Vaslui, preşedintele Universităţii, Aurel Ţicleanu, a declarat mass-media că-i suspectează pe cei trei arbitri de parti-pris-uri cu echipa patronului Porumboiu: „Avem informaţii că, după ce s-au plâns că nu li s-a acordat un penalti cu CFR Cluj (etapa a 28-a – n.r.), cei de la Vaslui îşi iau măsuri cu noi în ceea ce priveşte arbitrajul. Ni s-a spus că ni se pregăteşte ceva, că va fi o brigadă la comandă. Ne temem ca fluieraşii să nu ne facă pe post de miel de Paşte!“.

Reghe: Rezultatul nu este cel corect

Ca şi patronul său, şi antrenorul principal al oltenilor a acuzat arbitrajul de la meciul pierdut de Craiova cu FC Vaslui, cu scorul de 1-2.
„Foarte multe nu am să vă spun despre acest meci. Majoritatea celor care l-au văzut şi-au făcut o părere. Este foarte greu să joci împotriva Vasluiului, a cărui valoare o apreciez, însă abitrajul ne-a defavorizat clar. În minutul 42 am rămas cu un om în minus (Buleică a fost eliminat pentru cumul de două cartonaşe galbene – n.r.), astfel că în repriza a doua am fost obligaţi să facem antijoc. Este bine să ai parte de un arbitraj precum al Vasluiului, dar ar fi fost bine să-l avem şi noi. Rezultatul nu este cel corect, meritam cel puţin un punct, iar Vasluiul nu a meritat victoria. Arbitrajul a fost împotriva noastră. Dacă am fi avut un arbitraj bun, am fi câştigat aici. Asta este viaţa, trebuie să trecem peste această înfrângere şi să mergem mai departe. Sper ca şi suporterii să fi văzut meciul de azi şi să vină duminică la stadion (la meciul Universitatea – Unirea Urziceni, n.r.). Naţionala României, dacă avea un asemenea arbitraj, era campioană mondială. Păcat de Vaslui, este o echipă valoroasă, cu jucători buni, care ar fi trebuit să joace fără ajutor, mai mult îi încurcă asemenea arbitraje“, a declarat Reghecampf.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII