18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDunga, demis de CFB

Dunga, demis de CFB

Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) a anunţat că a demis întreaga conducere a echipei Braziliei, inclusiv pe selecţionerul Dunga. „Ciclul de muncă început în 2006 şi care a culminat cu eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială din Africa de Sud s-a încheiat, CFB anunţă că demite colectivul tehnic al selecţionatei braziliene", se arată în comunicatul transmis de CFB.

Un nou selecţioner va fi numit până la sfârşitul acestei luni.

Carlos Dunga, care anunţase iniţial că va părăsi funcţia cum era prevăzut, la încheierea contractului său de patru ani, nu excludea duminică o prelungire a contractului la conducerea Selecao, eliminată în sferturile de finală ale Mondialului 2010, de Olanda (2-1), dar acum nu mai are această şansă. „Mă voi odihni înainte de a-l întâlni, cam peste două săptămâni, pe preşedintele Ricardo Teixeira, pentru a vorbi de o eventuală prelungire", declarase Dunga la o conferinţă de presă în Brazilia.

Dunga a fost criticat de aproape întreaga presă braziliană înaintea turneului Cupei Mondiale din Africa de Sud, dar şi de Pele şi suporteri, pentru jucătorii pe care i-a convocat pentru această competiţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS