17.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Rapidul în play-out

Cu Rapidul în play-out

Echipa feminină de volei SCM-U Craiova a pierdut ultimul joc din sezonul regulat al Diviziei A1, fiind învinsă sâmbătă, în deplasare, de CSM Sibiu, cu scorul de 3-0 (22, 23, 25). Oltencele, care ocupă locul 9, cu 25 de puncte, vor juca în play-out contra formaţiei Rapid Bucureşti, care a fost învinsă în această rundă cu 3-1, în deplasare, de Dacia Mioveni. Sibiencele, care înaintea meciurilor de sâmbătă se aflau pe ultimul loc din A1, au terminat sezonul regulat pe locul 10 şi vor întâlni în play-out pe CSM Lugoj. Sibiu, Lugoj şi Rapid au acelaşi număr de puncte, 25, departajarea făcându-se la setaveraj.

Play-out-ul şi play-off-ul vor debuta la sfârşitul acestei săptămâni. SCM-U Craiova va juca primele două meciuri cu Rapid pe teren propriu, sâmbătă şi duminică, apoi mai sunt programate alte trei partide, două la Bucureşti şi una în Bănie. Echipa care va câştiga trei din cele cinci jocuri va rămâne în Divizia A1, iar învinsa va retrograda.

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova au suferit primul eşec din acest campionat al Diviziei A2, fiind învinşi în deplasare de CSU CSS Galaţi cu scorul de 3-2, în meciul doi din cadrul fazei secunde a acestei competiţii. După două partide între cele două formaţii, scorul este egal, iar sâmbătă, în Sala Sporturilor din Bănie, va avea loc jocul decisiv pentru stabilirea echipei care va juca finala seriei Est.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS