25.1 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, bătuţi în ultimul sfert la Cluj

Craiovenii, bătuţi în ultimul sfert la Cluj

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au pierdut miercuri disputa din deplasare cu „U" Mobitelco Cluj, fiind învinşi cu 88-65, după ce la pauză scorul era egal, 43-43. Oltenii s-au ţinut bine în prima jumătate a meciului, fiind egali cu vicecampionii din sezonul trecut, atât în primul sfert (21-21), cât şi în cel de-al doilea (22-22). În al treilea, jucătorii de la „U" Mobitelco, susţinuţi de 1.500 de spectatori, au câştigat doar la două puncte diferenţă, 16-14. Abia în ultima parte a jocului echipa ardeleană pregătită de Tab Baldwin s-a distanţat pe tabela de marcaj, reuşind să-şi adjudece victoria.

Din echipa olteană, pregătită de Paul Nicolae şi Marius Toma, o evoluţie remarcabilă au avut-o americanii Sidney Holmes (13 puncte, 18 recuperări) şi Jermaine Green (15 puncte, 10 recuperări) ambii reuşind câte un „double-double". Cel mai bun marcator a fost tot un american, Mitchell (16 puncte). Pentru Craiova au mai jucat: Tomic (8 puncte), Răducan (8), Mitchell (16), Liculescu (5), Lekic, Lepădat, Andonie şi Vasile Ştefan. Craiovenii au avut un procentaj foarte slab la aruncările de la distanţă, transformând doar trei lovituri din cele 18 încercări.

 

Meci greu

 

Căpitanul clujenilor, Mihai Silvăşan, cel mai bun marcator în meciul cu oltenii, cu 18 puncte reuşite, a recunoscut că SCM-U a fost greu de învins. „În primele trei sferturi jocul nostru a fost presărat cu multe greşeli personale, pase greşite şi ratări. Abia pe final ne-am revenit. Meciul a fost mult mai greu decât am crezut şi nu sunt mulţumit de jocul nostru. Dar până la urmă importantă este victoria. Personal, cred că este cel mai echilibrat campionat de când joc eu baschet. Poate de aceea e atât de palpitant", a spus Silvăşan, pe site-ul oficial al formaţiei „U" Mobitelco.

În runda viitoare, programată mâine, SCM-U Craiova primeşte vizita echipei BC Târgovişte, jocul din Sala Sporturilor urmând să înceapă la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS