13.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportWobay a intrat pe mâna lui Busolin

Wobay a intrat pe mâna lui Busolin

Pentru că nu a obţinut în timp util viza de Turcia, Julius Wobay a ratat stagiul de pregătire al Ştiinţei din Antalya. Mijlocaşul leonez a rămas în Bănie şi s-a pregătit atât separat, după un program lăsat de Nicolo Napoli, cât şi cu echipa a doua, în speranţa că va reuşi totuşi să ajungă în cantonamentul din Turcia. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar pentru ca jucătorul să fie la zi cu pregătirea, noul preparator fizic al Universităţii, Enrico Luigi Busolin, s-a întors ieri în România pentru a se ocupa personal de fotbalistul african. „M-am consultat cu Napoli şi am decis să merg la Craiova pentru a mă ocupa de pregătirea lui Wobay“, a precizat Busolin. Acesta va trebui să vadă la ce parametri a ajuns leonezul cu pregătirea în comparaţie cu colegii săi, pentru a şti cum vor decurge antrenamentele ulterioare ale jucătorului, care a pierdut şi primele trei partide de verificare ale Universităţii.

Astăzi, amical cu Sturm Graz

 

În acelaşi timp, în Antalya, Nicolo Napoli nu-şi menajează elevii, Dorel Stoica şi compania având programate ieri tot două şedinţe de pregătire. Nici în această dimineaţă italianul nu-şi va ierta jucătorii, care vor avea parte de obişnuitul antrenament fizic înainte de a disputa amicalul cu Sturm Graz. Partida cu ocupanta locului trei din prima ligă austriacă, programată de la ora 17.00, va pune punct cantonamentului din Turcia, oltenii urmând să se întoarcă mâine în ţară. Până acum, Ştiinţa a înregistrat în Antalya o victorie, 2-0 cu Sportfreunde Siegen (Liga a V-a germană), şi un egal, 1-1, cu Arka Gdynia (locul şapte în prima ligă poloneză).

Adversara de astăzi a juveţilor, Sturm Graz, şi-a făcut de ieri acomodarea cu echipele româneşti, austriecii disputând un amical cu Dinamo, încheiat cu victoria „câinilor roşii“, cu scorul de 5-2. În partida cu austriecii, Napoli ar putea să-i folosească şi pe Mitchell şi Gogoşoiu, jucători care nu au apucat încă să debuteze în amicalele din acest an, din cauza unor probleme medicale. În aceeaşi situaţie se mai află şi Michael Baird, însă atacantul australian are alt program de pregătire, el fiind în recuperare după operaţia la genunchi, suferită anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS