15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSăndoi: Este posibil să fiu demis

Săndoi: Este posibil să fiu demis

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat că ar putea fi demis după ce tricolorii mici au ratat calificarea la barajul pentru Campionatul European, în urma înfrângerii cu 3-0 suferite în faţa selecţionatei Ţării Galilor. „Contractul meu continuă şi după această campanie, dar îmi asum acest rezultat. Este posibil să fiu demis, dar nu iau eu această decizie. Este un rezultat ruşinos“, a spus Săndoi, în conferinţa de presă de la finalul paridei.
Tehnicianul oltean a mai afirmat că nu se aştepta la o asemenea situaţie înaintea partidei. „Este o situaţie la care nu mă aşteptam să se ajungă. Păcat că s-a întâmplat în acest ultim joc, în care trebuia să ne adjudecăm calificarea şi să facem totul pentru a obţine un rezultat pe măsură. Îmi pare rău pentru această generaţie, însă vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru rezultatele obţinute în cele 18 partide de până acum. Când aveam şi noi nevoie de un rezultat bun, am greşit. Îmi pare rău că această generaţie a ratat posibilitatea de a bifa o mare performanţă“, a menţionat Săndoi.
Selecţionerul echipei de tineret a precizat că meciul cu Ţara Galilor a fost cel mai slab din cele 19 de când se află pe banca tehnică a echipei: „Am făcut greşeli mari, dar să ştiţi că la juniori şi tineret apar asemenea oscilaţii. Păcat că ziua nefastă am prins-o la acest joc. Vreau să mulţumesc publicului, care ne-a susţinut până în ultimul moment, şi îmi pare rău că nu i-am făcut o bucurie. Îmi este greu să găsesc acum, după joc, explicaţii pentru această înfrângere. Probabil că a fost presiunea prea mare. Eram foarte aproape de o performanţă. Cred că meciul de astăzi (marţi – n.r.) este cel mai slab din ultimele 19 partide“.
În opinia lui Emil Săndoi, fotbalişti precum S. Lung junior, V. Găman, Gîngioveanu (Universitatea Craiova), Iorga, Elek (Oţelul Galaţi), Cârstoiu, Doman (FC Argeş), Tene (Universitatea Cluj) sau Hora (Gloria Bistriţa) vor forma următoarea generaţie a echipei naţionale de tineret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS