16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii plătesc bine şi la timp

Gorjenii plătesc bine şi la timp

Antrenorul Eugen Neagoe a făcut topul contractelor la echipele din Liga I, punând Pandurii în prima jumătate a clasamentului după acest criteriu.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a devenit atractiv pentru fotbaliştii din Liga I, evidenţiindu-se în cele trei sezoane petrecute pe prima scenă ca o grupare stabilă din punct de vedere financiar, care plăteşte bine, şi mai ales, la timp. Sistemul de premiere din sezonul trecut, 500 de euro punctul în deplasare şi 300 de euro acasă, a fost destul de motivant pentru o grupare care se luptă la retrogradare, iar contractele fotbaliştilor lui Eugen Neagoe sunt peste nivelul performanţelor sportive obţinute de aceştia în campionatul trecut. „După media contractelor, suntem undeva pe locurile şapte-opt în România. Jucătorii îşi doresc să vină la Pandurii, problema este însă preţul cerut de cluburi“, a declarat preşedintele Marin Condescu.

Clasamentul lui „Geană“

Acest aspect este întărit de noua achiziţie Adrian Nalaţi, care a speră să câştige mai mulţi bani la Târgu Jiu decât la Bistriţa. „Plec pentru că Ioan Ovidiu Sabău nu mai are nevoie de serviciile mele. Într-un fel, îmi pare rău fiindcă sunt bistriţean, dar mă bucur pe de altă parte fiindcă sper că voi câştiga mai mulţi bani. Aici, la Gloria, am avut salarii mici. Am auzit că la alte echipe se câştigă mai bine. Tilincă este în Grecia, nu cred că ştie că a fost transferat. Mergem amândoi la Târgu Jiu şi ne negociem singuri salariile“, a declarat Nalaţi.
Şi Ilie Iordache este mulţumit de cât primeşte la Pandurii şi ezită să revină la Dinamo, unde îl aşteaptă un contract de 18.000 de dolari. Condescu îi oferă de cinci ori mai mult, plus că la Pandurii ar fi titular şi ar câştiga bani frumoşi şi din prime.

S-a renunţat la Jackson

Brazilianul Lucas Jackson şi-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu după un sezon dezamăgitor, în care a bifat doar cinci prezenţe în echipa lui Eugen Neagoe. Gruparea gorjeană intenţionează să mai transfere patru jucători, printre posturile vizate fiind şi cele de fundaş dreapta şi mijlocaş dreapta.
Conducătorii clubului din Târgu Jiu susţin că opt fotbalişti au fost ofertaţi de alte echipe, Mingote, Rus, Rusu, Păcurar, Piţurcă, Vasilache, Orac şi Djakpa, însă interesul acestora a fost formal, neprimindu-se nici o ofertă concretă. Rus a fost dorit de Ovidiu Sabău la Gloria Bistriţa, gruparea ardeleană fiind dispusă să accepte şi un schimb de jucători, iar Alex Piţurcă a atras atenţia unei echipe din Rusia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS