14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn șofer beat a căzut cu mașina într-un canal

Un șofer beat a căzut cu mașina într-un canal


Un șofer din Gorj a ajuns ieri la spital, după ce a căzut cu mașina într-un canal în comuna Fărcășești. Din primele cercetări efectuate de polițiști, la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 50 de ani, din comuna Mătăsari, conducea un autoturism, pe DC674 Vlăduleni, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul de deplasare și a căzut într-un canal de deversare a apei pluviale.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager de 54 de ani, din comuna Mătăsari, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

S-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

CITEȘTE ȘI: Gorjean reținut pentru amenințare, distrugere și violare de domiciliu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS