13.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCadouri de Sărbători pentru juniori

Cadouri de Sărbători pentru juniori

În curtea interioară a Stadionului „Ion Oblemenco“, vineri dimineaţă era mare înghesuială. 120 de juniori ai Ştiinţei, de la şase grupe de vârstă, au primit din partea clubului cadouri de Sărbători, onorurile fiind făcute chiar de Moş Crăciun, ajuns mai devreme la gruparea din Bănie. Moşul, îmbrăcat ca totdeauna când vine vorba de Universitatea Craiova în alb-albastru, a avut şi ajutoare, trei dintre tinerii fotbalişti ai formaţiei oltene: Ştefan Bărboianu, Valerică Găman şi Sorin Buşu.
Devenit un obişnuit al primei echipe, Bărboianu a declarat că şi-ar dori ca Moş Crăciun să-i aducă un retur mult mai bun cu Universitatea. „Singura mea dorinţă este să ne mulţumim suporterii, să readucem lumea pe stadion şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Am strâns cam puţine puncte, dar cu o pregătire foarte bună în iarnă şi o ambiţie mai mare vom putea să urcăm în clasament. Ştiinţa nu este o echipă de locul 11“, a afirmat internaţionalul de tineret.
După primirea cadourilor, cei mai mici dintre juniori au trecut şi la colectarea de autografe de la cei trei jucători de viitor ai Universităţii, dar şi de la secundul Ionel Gane, prezent la eveniment. „Am fost pe post de ajutor al lui Moş Crăciun. A fost un gest frumos din partea clubului şi sperăm ca astfel de manifestări să continue. Aceşti copii pot reprezenta viitorul Craiovei, dar totul depinde de ei, de cum se vor antrena“, a spus Gane. Acesta şi-a amintit şi de momentele din perioada junioratului şi de cadourile pe care le primea de Crăciun. „Eu îmi doream întotdeauna o minge şi, din fericire, o primeam de fiecare dată. Pe vremea aceea nu aveam mingi foarte bune şi se spărgeau repede, aşa că aproape de fiecare dată îmi doream acelaşi lucru de Crăciun“, a precizat Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS