18.3 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdriano a ajuns la Sao Paulo

Adriano a ajuns la Sao Paulo

Atacantul brazilian Adriano (Inter Milano), care în urmă cu câteva sezoane făcea furori în Italia, va juca în următoarele şase luni sub formă de împrumut la campioana Braziliei, FC Sao Paulo.
Jucătorul, care nu a mai avut decât apariţii sporadice în formaţia italiană în acest sezon, şi-a mărturisit şi el satisfacţia pentru această mutare. „Sunt foarte fericit pentru acest împrumut. Încă din prima zi, la acest club toată lumea s-a purtat foarte bine cu mine. Va fi o onoare să câştig trofee aici. Voi munci din greu pentru a mă reîntoarce în naţionala Braziliei“, a declarat Adriano.
De la Campionatul Mondial din 2006, Adriano a jucat un singur meci pentru naţionala Braziliei. Atacantul lui Inter a avut probleme cu alcoolul şi a trecut printr-o perioadă de depresie. Din luna noiembrie, el se află în Brazilia, unde a urmat un tratament de recuperare.
Adriano, de 25 de ani, a fost dorit de mai multe cluburi în vară, sub formă de transfer definitiv sau împrumut, însă brazilianul nu a fost de acord să plece de la Inter. Lipsa de formă, concurenţa accerbă cu Ibrahimovic, Crespo, Suazo şi Julio Cruz, dar şi faptul că antrenorul Mancini nu l-a trecut pe lista UEFA l-au convins pe Adriano să accepte împrumutul la FC Sao Paulo. El este al doilea mare jucător din America de Sud care se întoarce acasă în ultimele luni, după ce Juan Roman Riquelme a lăsat şi el pe Villarreal pentru Boca Juniors.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS