18.3 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, integralist la Inter

Chivu, integralist la Inter

Cristi Chivu a fost titular la Inter în meciul cu Atalanta Bergamo, din cadrul etapei a 13-a a Seriei A, antrenorul Mancini folosindu-l ca fundaş stânga. „Nerrazzurrii“ s-au impus la limită, cu 2-1 (Suazo ’11, Cruz ’30 / Floccari ’33), iar internaţionalul român şi-a făcut bine treaba, conform presei italiene.

„A evoluat bine în flancul stâng al apărării şi nu s-a hazardat în atac. A ajutat compartimentul ofensiv atât cât a fost necesar“, a scris agenţia Datasport despre Chivu, pe care l-a notat cu 6. Cea mai bună intervenţie a lui Chivu s-a consemnat în minutul 57, când a respins cu pieptul şutul lui Ferreira Pinto. În minutul 82, românul a primit un cartonaş galben. Inter rămâne pe primul loc, după această etapă a 13-a.

Sâmbătă seară a jucat şi fosta formaţie a lui Chivu, AS Roma, care s-a impus la limită, cu 1-0, în deplasarea de la Genoa, prin golul lui Panucci (’90). În lotul pentru această întâlnire, antrenorul Romei, Luciano Spalletti, l-a convocat şi pe mijlocaşul român Adrian Piţ, care a rămas pe banca de rezerve. Piţ, adus în vară de la Bellinzona (Elveţia, liga a 2-a), încă nu a jucat un meci oficial pentru Roma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS