13.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContre la Casa Fotbalului

Contre la Casa Fotbalului

Fane Stoica a vrut să-i aplice o corecţie lui Vlad Roşca pe scările Federaţiei Române de Fotbal.

Aflat în Bucureşti, la Casa Fotbalului, să susţină examenele Şcolii Federale de Antrenori pentru obţinerea licenţei Pro, Ştefan Stoica a fost protagonistul unei scene care a lăsat fără replică asistenţa. La un moment dat, acesta s-a întâlnit cu trei dintre oficialii Ştiinţei, Florin Cioroianu, Ovidiu Costeşin şi Vlad Roşca. Martorii susţin că „Mourinho“ a dat mâna cu primii doi, iar când a ajuns la Roşca, care îi întinsese mâna, l-a înjurat, ameninţându-l cu bătaia. Înfocat fan stelist, Vlad Roşca, numit recent de Mititelu director sportiv la Universitatea Craiova, l-a supărat pe Ştefan Stoica prin unele declaraţii făcute nu cu mult timp în urmă, după cum susţine chiar fostul tehnician al Ştiinţei.
Contactat telefonic, Stoica a recunoscut că a existat un moment tensionat între el şi Roşca, dar a negat că l-a înjurat sau că ar fi vrut să-l bată. „N-am vrut să dau mâna cu el. Asta a fost tot. Nu l-am înjurat sau altceva. A spus mai multe lucruri urâte despre mine şi asta m-a durut. Nu îmi plac oamenii care depăşesc anumite limite. Nu vreau să spun mai multe acum, însă o să vorbesc o dată cu presa despre tot ce s-a întâmplat la Universitatea cât timp am fost eu antrenor“, a spus „Mourinho“.

Aşteaptă sentinţa

Încă antrenor al Universităţii Craiova în acte, pe Fane Stoica îl aşteaptă o sancţiune din partea Consiliului Director al clubului în urma afirmaţiilor făcute de acesta după ce a fost demis de patronul Adrian Mititelu. Diriguitorii Ştiinţei se vor folosi de clauza din contract conform căreia Stoica nu putea da declaraţii decât cu acordul clubului şi îl vor penaliza pe fostul tehnician al alb-albaştrilor. „Fănică“ se va alege cu o amendă usturătoare, având în vedere că afirmaţiile sale îl vizau pe finanţator.
„Domnul Mititelu vrea să facă regulile lui la Universitatea, reguli care nu pot fi acceptate de cele mai multe ori. Este o problemă de principii. Eu nu o să accept niciodată să fiu sclavul nimănui“, a fost declaraţia lui „Mourinho“ ce nu i-a căzut bine lui Adrian Mititelu, care trebuie să-i plătească 100.000 de dolari lui Ştefan Stoica în cazul în care demiterea se va face şi în acte.
Consiliul Director trebuia să se întrunească luni dimineaţa, dar şedinţa a fost amânată pentru că preşedintele Mititelu nu se întorsese din Franţa. Surse din cadrul clubului susţin că, pe lângă amenda de rigoare, lui Stoica i se va oferi o funcţie la centrul de copii şi juniori până în 2008, când îi expiră contractul semnat cu Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII