19.9 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024

Plimbare la mare

Pentru Universitatea, meciul de la Constanţa poate fi considerat unul de vacanţă, însă oltenii şi-au propus să nu mai piardă  în acest campionat. Victorioşi pe linie în ultimele cinci etape, alb-albaştrii pleacă relaxaţi spre Litoral, unde mâine vor da piept cu o echipă care a avut emoţii până în runda trecută. Farul a scăpat de retrogradare după victoria de la Iaşi, însă constănţenii şi-au propus să încheie sezonul cu un succes pe teren propriu care să-i mai îndulcească pe fani. Deşi pentru Universitatea meciul cu „marinarii“ poate fi considerat unul de vacanţă, antrenorul Florin Cioroianu este decis să rămână neînvins până la finalul campionatului. Iar cum oltenii au demonstrat până acum că evoluează mult mai bine în deplasare, sunt premise pentru obţinerea unui rezultat pozitiv la Constanţa. „Ne dorim să nu mai pierdem în acest final de sezon. Avem ceva probleme de lot, sunt trei jucători care nu pot evolua, dar sper ca înlocuitorii lor să arate că nu degeaba sunt în lotul Universităţii şi că este concurenţă mare pe posturi în acest moment. La fiecare meci mergem la victorie“, a anunţat Cioroianu. 

 
Costea a rămas acasă, Njock a fost retrogradat

În această săptămână, alb-albaştrii au avut un program lejer, cu un antenament pe zi, de la ora meciului, iar în această dimineaţă echipa pleacă spre Constanţa, cu autocarul. Oltenii se vor caza în Mamaia, la hotelul Iaki, al cărui proprietar este Gică Hagi, după-amiază ei mai având programată o şedinţă de pregătire.
Cioroianu nu poate conta în acest meci pe serviciile lui Gărgălie şi Mitchell, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, în timp ce Florin Costea a rămas acasă din cauza unor probleme medicale. „Am forţat în ultima perioadă şi mă cam doare genunchiul stâng. Nu vreau să risc accidentări, pentru că vreau să prind o perioadă de pregătire bună în această vară“, a explicat jucătorul. De partea cealaltă, Panduru nu-l va putea folosi pe Marcel Otvoş, însă va reveni Dinu Todoran, refăcut după o accidentare mai veche.
Din lotul Ştiinţei deplasat la Constanţa nu face parte nici Jeremie Njock, atacantul camerunez fiind trimis la echipa a doua pentru declaraţii date fără acordul clubului. Supărat că de la venirea lui Cioroianu a fost mai mult rezervă, Njock l-a atacat prin intermediul presei pe antrenor şi se va alege cu siguranţă, pe lângă retrogradare, şi cu o amendă usturătoare, în contractul său existând o clauză care-i interzice să acorde interviuri fără acceptul clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU