16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe nu face experimente

Neagoe nu face experimente


Tehnicianul „pandurilor“ va miza în continuare pe jucătorii care sunt în cea mai bună formă, încercând să ocupe cu Pandurii un loc cât mai sus în clasament.

Chiar dacă gorjenii nu îşi fac griji în privinţa salvării de la retrogradare, antrenorul Eugen Neagoe a anunţat că va continua să folosească în disputele următoare cei mai în formă jucători pe care-i are în lot. În aceste condiţii, e greu de anticipat momentul debutului în campionat pentru portarul Dossey sau pentru jucătorii plavi Radovanovic şi Kutlacic, ultimii doi aduşi în pauza competiţională. Dacă Radovanovic a mai prins în câteva rânduri foaia de joc, Kutlacic a evoluat numai pentru „satelitul“ EMC Rovinari. „Geană“, la fel ca toţi oficialii clubului Pandurii, îşi doresc o clasare a echipei cât mai sus pentru că fiecare poziţie câştigată în clasament atrage după sine fonduri suplimentare provenite din televizare, şi nu numai. „Noi nu facem experimente, jucătorii care merită vor juca. Eu cred că la fotbal contează absolut toate partidele până în ultimul moment. Chiar dacă matematic vom fi scăpaţi de retrogradare, vom încerca să terminăm pe un loc cât mai sus în clasament. Mi-aş dori să nu pierdem nici un meci“, a precizat Neagoe.

Merg în Cotroceni cu gândul la Rapid

Partida cu FC Naţional de vineri este o nouă provocare pentru „panduri“ de a acumula puncte în deplasare, elevii lui Neagoe venind de fiecare dată cu mâna goală din precedentele trei jocuri disputate pe terenuri străine. Cele trei puncte smulse lui Sorin Cârţu ar cântări foarte mult la moralul gorjenilor, care aşteaptă săptămâna viitoare cel mai important joc din istoria clubului, semifinala Cupei României cu Rapid Bucureşti.
Eugen Neagoe susţine că FC Naţional are un lot de Liga I, însă puţine şanse de a se menţine în primul eşalon. „FC Naţional este o echipă cu un lot destul de valoros, dacă nu ne uităm la poziţia din clasament. După victoria cu 2-0 cu Farul Constanţa, bancarii încă speră în salvarea de la retrogradare. Să sperăm că vineri nu vor reuşi să câştige şi noi vom lua toate punctele. Îmi pare rău pentru ei că se duc în Liga a II-a, dar asta este viaţa. Noi avem nevoie de cele trei puncte cu FC Naţional pentru a trata cu foarte multă linişte următorul joc din Cupa României cu Rapid“, a mai spus „Geană“.

Rus este suspendat

Singura absenţă din lotul echipei Pandurii pentru jocul cu FC Naţional este cea a fundaşului Alin Rus, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Dedu şi Păcurar mai acuză probleme medicale, dar ei sunt recuperabili până la ora jocului. Alţi cinci jucători gorjeni sunt la limita suspendării, însă Neagoe nu-i menajează. „Rus era la limita suspendării de acum şase etape, nu l-am menajat deloc. Mai sunt cinci jucători la limita suspendării şi nu va fi nici unul menajat. Dacă vor lua cartonaşe galbene, vor intra alţii pentru că avem un lot apropiat valoric şi nu este o mare problemă dacă lipseşte un jucător“, a explicat Neagoe.
Acesta este convins că, în scurt timp, şi Vasilache se va adapta la Pandurii şi va demonstra că este un jucător valoros. „Vasilache a fost supărat pe nereuşitele lui, poate e normal să nu aibă o evoluţie constant bună, vine după o perioadă lungă, aproape nouă luni, în care nu a jucat şi se vede. Eu sunt sigur că Vasilache îşi va demonstra valoarea. El nu s-a integrat, aşa cum ne aşteptam cu toţii, are tot sprijinul nostru şi sper că îl va avea şi pe cel al suporterilor“, a adăugat „Geană“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS