10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCulturism | România și-a respectat blazonul la Campionatul Balcanic. Și Gladiator a confirmat așteptările!

Culturism | România și-a respectat blazonul la Campionatul Balcanic. Și Gladiator a confirmat așteptările!

Timișoara a găzduit Campionatul Balcanic la culturism și fitness și a depășit așteptările la nivel de organizare, după cum susține selecționerul loturilor României, Costel Torcea. Maestrul craiovean, revenit în Sala „Gladiator Gym“ din Valea Roșie încă de dimineață, în ciuda oboselii acumulate, ne-a vorbit, în exclusivitate, despre cele petrecute în Banat. Acesta s-a declarat mulțumit de realizările tricolorilor, dar și a celor doi „gladiatori“ pe care i-a trimis pe scenă, Rareș Țolea, și Alexa Dumitru, care și-au adjudecat medalia de argint, respectiv bronz.

De asemenea, maestrul Costel Torcea a vorbit și despre participarea la Campionatul European din Spania, de la Santa Susana (1-6 mai), dar și despre Campionatul Național (15-19 mai). VEZI VIDEO!

Alexa Dumitru, surpriza plăcută

Campionatul Balcanic de la Timișoara a reprezentat prima mare scenă pentru Alexa Dumitru, mezina familiei Gladiator Gym Craiova. La doar 16 ani, Alexa a cucerit bronzul la fitness și ne-a împărtășit momentele magice petrecute pe scena bănățeană, dar și ce planuri de viitor are. VEZI VIDEO!

Citește și: Universitatea Craiova joacă finala Ligii Elitelor U17

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS