26.4 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu a debutat cu o infrângere

Ungureanu a debutat cu o infrângere

Liga a II-a


FCM Resita – FC Caracal 1-0


• Stadion „Valea Domanului“, spectatori: 500.


• A marcat: Nabadan ’59.


FCM Resita: Stoianov – Amzucu, Caprariu, Panaitescu – Mihaila, Doana, Lazarovici, Ciubancan – Crisan, Luca, Nabadan. Au mai jucat: Cojocaru, Marincau, Novacescu. Antrenor: Victor Rosca.


FC Caracal: Zdrinca – Militaru, Nauiu, Savulescu – Gheba, Schintee, S. Popescu, Filip, Bertea – Boroiban, Serban. Au mai jucat: Sandu, Radulescu. D. Mihai. Antrenor: Nae Ungureanu.


• Au arbitrat: S. Tarcea – C. Avram, G. Dan.


Dupa semiesecul de acasa cu CFR Timisoara, 1-1, oltenii au fost invinsi si la Resita, banatenii urcând pe locul IV. Prima repriza a intâlnirii din Valea Domanului a fost anosta, cu fotbal de nivel de Liga III, dar cu doua faze la poarta lui Zdrinca: o bara a lui Lazarovici si un balon retinut in extremis de portarul oltean, gazdele solicitând gol, pretinzând ca mingea ar fi trecut linia portii. Dupa pauza, resitenii au iesit mai curajos la joc. Profitând de o greseala a fundasilor centrali Nauiu si Militaru, Nabadan a marcat unicul gol al meciului in minutul 59, replica elevilor lui Ungureanu si Bita fiind modesta fata de obiectivul propus pentru aceasta deplasare, remiza sau victorie.


Dupa meci, George Bita, antrenorul secund al caracalenilor, a spus: „Chiar daca si gazdele au jucat slab, la fel ca si noi, ei au câstigat pe merit. Totusi, am fi putut pleca cu un punct, meritat, daca Boroiban ar fi fost atent la finalizare, el irosind o ocazie de egalare in minutul 88. M-au dezamagit vreo trei-patru jucatori, dar n-am eu caderea sa fac aprecieri sau nominalizari“.


„A fost un meci de lupta, dar fara spectacol. Sunt multumit de rezultat, asta m-a interesat mai mult. In prima repriza, pe lânga bara lui Lazarovici, Doana, dintr-o lovitura libera, a trimis balonul pe spatiul portii lui Zdrinca, mingea, in opinia mea, a trecut linia portii, dar arbitrul n-a validat golul. FC Caracal? O formatie buna, ambitioasa, care a avut tupeu in joc, dar finalizarea a lasat de dorit, nu au avut nici o ocazie clara de gol“, a punctat Victor Rosca, antrenorul celor de la FCM Resita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS