13.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea Craiova, invingatoare pe linie

Universitatea Craiova, invingatoare pe linie

Echipa de baschet masculin a Universitatii Craiova a sustinut week-end-ul trecut, in Sala Sporturilor din Banie, primul turneu dintre tur si retur, in care s-a confruntat cu celelalte trei formatii din seria a II-a a Diviziei B. Baschetbalistii antrenati de Marius Toma si Jean Grigorie au avut o evolutie foarte buna, reusind sa-si depaseasca toti adversarii, Timba Timisoara, CSS SCB Râmnicu Vâlcea si Energia Rovinari, ultima echipa fiind lidera neinvinsa a seriei. Craiovenii s-au impus cu 89-45 in fata timisorenilor si cu 78-43 in confruntarea cu vâlcenii. In meciul orgoliilor cu Energia Rovinari, Universitatea a câstigat la o diferenta de patru puncte, 63-59, consolidându-si astfel pozitia secunda din clasament care aduce calificarea la turneul semifinal.


„Am reusit sa producem prima infrângere a gorjenilor. A fost un meci tensionat, iar rezultatul este conform cu realitatea din teren. Am jucat mai bine si am reusit sa ne pastram locul doi care duce la indeplinirea obiectivului nostru. Va fi foarte greu pentru Timisoara sa surmonteze diferenta actuala din clasament, insa noi trebuie sa jucam in continuare la fel de bine, pentru ca mai sunt destule meciuri“, a afirmat la sfârsitul disputei cu Energia Rovinari antrenorul Marius Toma. Acesta s-a declarat multumit de revenirea la echipa a lui Alin Simion si de prestatia lui Radu Cosmin, jucator adus de la Sportul, cei doi având o contributie importanta la succesele obtinute de Universitatea week-end-ul trecut.


Celelalte rezultate ale turneului de la Craiova: Energia – SCB Vâlcea 79-50, Timba – Energia 64-79, Timba – SCB Vâlcea 65-58. Cel de-al doilea turneu dintre tur si retur va avea loc la Târgu Jiu, in perioada 17-19 februarie, dupa care va incepe returul campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS