20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEcuador a debutat cu dreptul

Ecuador a debutat cu dreptul

Luis Suarez, selectionerul reprezentativei Ecuadorului, a fost vineri unul dintre cei mai fericiti participanti la Cupa Mondiala din Germania, echipa pe care o conduce reusind sa produca o surpriza in prima zi a competitiei, 2-0 in fata Poloniei, si nu numai prin scorul inregistrat, ci prin maniera in care a obtinut cele trei puncte. „Trebuie sa recunosc ca aceasta victorie mi-a produs o bucurie imensa, o satisfactie deosebita, mai ales ca a fost obtinuta in fata unui adversar puternic. Meciul a fost foarte solicitant din punct de vedere fizic, dar am reusit sa facem fata cu brio. Nu suntem deocamdata calificati, dar rezultatul obtinut in meciul cu Polonia ne va permite sa abordam mai relaxati urmatoarele meciuri“, a spus Suarez.
Autorul celui de-al doilea gol al meciului cu Polonia, Agustin Delgado, i-a indemnat la prudenta pe coechipierii sai, in ciuda succesului remarcabil din meciul de debut. „Putem sa sarbatorim acum aceasta victorie, insa trebuie sa ramânem la fel de concentrati.
Urmatoarea intâlnire (pe 15 iunie, cu Costa Rica – n.r.) va fi foarte importanta pentru noi. Pe mine m-a impresionat Costa Rica in meciul cu Germania. In ceea ce priveste partida cu Polonia, trebuie sa spun ca am pregatit-o foarte bine, am muncit mult, iar victoria obtinuta este un premiu pe care l-am meritat“, a afirmat atacantul formatiei LDU Quito, desemnat si „omul meciului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU