15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTavalugul alb-albastru

Tavalugul alb-albastru

Oltenii vor sa-si ia revansa in fata celor de la Giurgiu, dupa ce, in vara, au pierdut fara drept de apel, intr-un meci amical care a produs deranj.


Câstigând partidele din acest retur intr-o maniera categorica, exceptie facând partida cu Inter Gaz, Universitatea s-a obisnuit sa-si vada rivalele in genunchi, gustul succesului fiind de neinlocuit. Superioritatea demonstrata nu a produs o schimbare de comportament in rândul juvetilor, aerele de vedeta nefiind tolerate de Ovidiu Stinga, si asta pentru ca toata lumea si-a dat seama ca lupta nu s-a sfârsit, chiar daca diferenta de puncte este destul de linistitoare. In nici un caz Stiinta nu s-a lasat pe tânjala, idealul alb-albastrilor fiind acela de a câstiga toate bataliile pâna in finalul sezonului.


Revansa mult asteptata


Asa se face ca nici partida de astazi, de la Giurgiu, nu este tratata cu superficialitate de Ciuca si compania, in primul rând pentru ca punctele trebuie sa ajunga in Banie, apoi pentru ca este o disputa cu incarcatura morala. Oltenii nu au uitat umilinta din perioada pregatitoare, când Ovidiu Stinga cauta formula ideala, iar gazdele jucau meciul vietii, acel 5-1 de la Giurgiu provocând destule neplaceri in tabara alb-albastra. Stiinta s-a razbunat partial in tur, câstigând la limita, la capatul unui joc in care a plouat cu ocazii si in care gazdele s-au aparat cu intreg efectivul. Saceanu a fost cel care a semnat victoria Craiovei, inscriind un gol superb de la 25 de metri, care nu a fost uitat cu siguranta de portarul Ene. Chiar daca si-au dovedit superioritatea atunci, alb-albastrii nu s-au multumit doar cu atât, pentru ca nimic nu se compara cu o revansa chiar pe malul Dunarii.


La rândul lor, gazdele vor sa obtina cele trei puncte pentru linistea sufleteasca, pozitia ocupata in clasament nefiind confortabila, mai ales ca lupta pentru supravietuire este foarte grea, tinând cont si de programul pe care il au.


Nu sunt indisponibili


Exceptând nefericitul accident suferit de Andrei Ionescu in partida de miercuri cu Inter Gaz, in tabara Universitatii nu mai sunt alti jucatori cu probleme medicale. Un lucru imbucurator este consemnat prin revenirea lui Madalin Ciuca, liderul juvetilor ispasindu-si etapa de suspendare, survenita in urma cumulului de cartonase galbene. Din pacate, Dorel Stoica si Josh Mitchell vor evolua la Giurgiu cu povara a trei „galbene“. In cazul in care vor mai incasa vreunul in partida de astazi, ei nu vor putea evolua in meciul cu Minerul Motru. De altfel, nici gazdele nu pot conta pe serviciile lui Costel Ciocârlan, fundasul dreapta al nou-promovatei incasând cel de-al patrulea avertisment in etapa precedenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII