13.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeymar, pe urmele lui Robinho

Neymar, pe urmele lui Robinho

Juniorul brazilian in vârsta de 14 ani, Neymar, care este considerat succesorul lui Robinho datorita calitatilor sale tehnice iesite din comun, este evaluat la 25 de milioane de dolari de catre actualul sau club, FC Santos. Conducerea gruparii cariocas considera ca aceasta suma nu este deloc exagerata, tinând cont de faptul ca Real Madrid a platit dublu pentru a-l achizitiona pe Robinho, in urma cu un an.


Noua „bijuterie“ a clubului Santos a sedus deja mai multe formatii europene de top, intre care Real Madrid, Manchester United si FC Barcelona, dar fosta echipa a lui Pele a anuntat ca Neymar nu va fi transferat pâna in 2011, când va implini 19 ani.


Nascut in localitatea Mogidas Cruzes din statul Sao Paulo, Neymar seamana cu Robinho si din punct de vedere fizic, nu doar ca tehnica de joc, sustin specialistii in fotbal care l-au urmarit. Acestia au precizat, insa, ca noul star brazilian are toate sansele sa-l depaseasca pe atacantul lui Real Madrid. Tânarul fotbalist loveste la fel de bine mingea cu ambele picioare, participa la ambele faze ale jocului si ar putea fi inclus in prima echipa a lui Santos incepând din 2008, când va avea 16 ani.


Pâna atunci, insa, clubul brazilian il supravegheaza cu mare atentie si ii achita toate cheltuielie, inclusiv cele de scolarizare, Neymar fiind elev la unul dintre cele mai scumpe licee particulare din oras.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU