15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVânatoare de juventini

Vânatoare de juventini

FC Caracal – Juventus Bucuresti


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: T. Lung – L. Tilihoi, Al. Negrila, Militaru, Vodita – S. Popescu, Schintee, Apostol, D. Mihai – A. Luta, Fruntelata. Antrenor: Nicolae Ungureanu.


Juventus Bucuresti: Stancu – R. Paunescu, D. Radu, Feleaga, Vanea – Udrea, D. Grigore, R. Ciobanu, Ciufu – Movila, Elisei. Antrenor: Constantin Stancu.


• Vor arbitra: I. Neagu – M. Hirlab, G. Stroe.


Nae Ungureanu asteapta astazi un altfel de joc, unul bun, din partea elevilor sai impotriva adversarilor din Colentina.


Cum in Divizia C vor merge sase echipe, returul abia inceput este destul de incendiar, cu unele rezultate surprinzatoare, asa cum a fost cel din etapa trecuta in partida CSM Râmnicu Vâlcea – Inter Gaz 1-1.


Hora retrogradarii este deosebit de animata in acest sezon competitional, iar FC Caracal nu este inca iesita din zona periculoasa. Teoretic, in afara de cele patru candidate la promovare, orice echipa isi face destul de multe griji in privinta ramânerii in liga a doua.


Victoria caracalenilor in fata „catelusilor rosii“, la Bucuresti, a fost, intr-un fel, anulata de infrângerea de sâmbata trecuta in fata liderului din B2, Universitatea. Asadar, FC Caracal joaca astazi totul pe cartea victoriei, infrângerea cu Stiinta facându-i pe caracaleni si mai dornici sa contabilizeze cele trei puncte ale meciului, gazdele aflându-se la sase puncte de zona minata.


„Nu avem voie sa pierdem“


Pe lânga asta, caracalenii mai au si alt motiv indreptatit pentru a invinge pe Juventus, si anume rezultatul din tur. Atunci, in Colentina, elevii fostului antrenor Dan Firiteanu i-au umilit pe olteni, invingându-i cu categoricul scor de 4-0.


Presedintele executiv al gazdelor, Jean Nitulescu, a spus: „Este clar, mâine (astazi – n.r.) nu avem voie sa pierdem. Cele trei puncte ne sunt absolut necesare in acest moment. Juventinii, care stau rau in clasament, vin probabil sa-si joace sansele, dar trebuie ca echipa noastra sa se impuna“.


De la gazde, astazi nu are drept de joc fundasul Marius Pasare, suspendat ca urmare a cumulului de patru cartonase galbene, iar Alexandru Stancu este incert. La oaspeti, in poarta, dupa toate probabilitatile, va fi titularizat Cristian Stancu, fiul antrenorului principal Constantin (Telu) Stancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS