13.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAu dat cu piciorul calificarii

Au dat cu piciorul calificarii

Preliminariile CE 2006 (tineret)


România – Cehia 0-0


• Stadion „Petromidia“, Navodari, spectatori: 2.000.


România: Hutan – S. Radoi, M. Constantin, Moti, Nesu – Nicolita, Prepelita (’46, Florescu), Plesan, Vasilache (’81, Surdu) – Zicu, Keseru (’65, Curelea). Antrenor: Florin Marin.


Cehia: Grigar – Kaufman, Latka, Hubnik, Kadlec – Rilke, Husek, Magera (’63, Klein), Pudil – Papadopulos (’75, Limbersky), Bednar (’90, Mikolanda). Antrenor: Ladislav Skorpil.


• Cartonase galbene: Zicu, M. Constantin / Rilke, Kadlec, Pudil, Klein.


• Au arbitrat: D. Malcolm – D. Redfern, E. Shanks (toti din Irlanda de Nord).


Nationala de tineret a României si-a luat adio de la o calificare la un turneu final asteptata de sapte ani, dupa ce simbata nu a reusit decit o remiza alba cu Cehia. Elevii lui Florin Marin au ratat ocazia unei victorii care sa-i mentina in cursa de a prinde barajul pe mina lor, in disputa cu cehii acestia ratind cit pentru toata campania de calificare. „Flocea“ a invocat ghinionul si nu este vina lui ca Zicu, Nicolita, Plesan, S. Radoi, Moti, Prepelita sau Keseru ca nu au gasit plasa portii lui Grigar. Singura vina a tehnicianului poate fi renuntarea prea usor la Marica, pe motiv ca a intirziat la reunirea lotului, atacantul lui Sahtior putind fi o solutie mult mai eficienta pentru atacul tricolor. Campionul ratarilor a fost Ianis Zicu, care a irosit trei mari sanse de a marca, urmat de stelistul Nicolita, care a fost de doua ori aproape de gol. Ca de obicei in ultimele meciuri, românii au punctat doar la impresia artistica, dar acest lucru nu-ti poate aduce o calificare, in timp ce adversarii lor au impresionat prin gabarit si disciplina si au aratat de la inceput ca stiu pentru ce au venit la Navodari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS