14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMămicile din Craiova iubesc și alăptează

Mămicile din Craiova iubesc și alăptează

http://www.youtube.com/watch?v=f_Y_2sCC3Xo

La Craiova, s-a desfăşurat ieri, sub deviza „Mămicile iubesc și… alăptează“, o conferință adresată femeilor care plănuiesc să aibă un copil sau sunt deja mămici și vor să afle mai multe despre beneficiile alăptării. Peste 40 de mămici sau viitoare mămici au primit sfaturi prețioase de la Claudia Bider Heim, una dintre cele mai experimentate moașe din România și consultant în alăptare.
„Dacă alăptarea este privită ca un proces restrictiv sau care îi impune mămicii să aibă alt standard de viață decât cel pe care ea îl agreează, atunci mămica va lua decizii cu care îi va fi greu să se împace. Este important să se înțeleagă că, dincolo de beneficiile majore pe care alăptarea le oferă bebeluşilor, există o mulțime de avantaje pe care le au mămicile care aleg să alăpteze“, a declarat, pentru Gazeta de Sud, Claudia Bider Heim, gazda evenimentului și susținător al dezvoltării profesionale a moașelor și consilierilor perinatali din România.
Organizată de clubul Mămica Înțeleaptă, conferința „Mămicile iubesc și… alăptează“ face parte dintr-o serie de evenimente adresate atât părinților, cât și cadrelor medicale. Organizatorii conferinței promit să revină în Craiova cu alte evenimente derulate prin intermediul inițiativei antreprenoriale AroundBirth. Claudia Bider Heim este consultant certificat în alăptare IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant) și instructor IAIM (International Association of Infant Massage) și oferă servicii de consultanță pre și postnatală, pregătire a perineului pentru naștere și reeducare abdoperineală după naștere, consiliere de alăptare, cursuri de masaj al bebelușului și baby-wearing.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS