Ploile şi grindina au făcut ravagii şi în Mehedinţi

Ploile care au căzut în Oltenia vineri noapte au creat probleme nu doar în Gorj, ci şi în Mehedinţi. O ploaie puternică a făcut ravagii în Mehedinţi, grindina căzută în mai multe localităţi afectând şi culturile agricole. Mai mult, a fost inundat şi pasajul de la Vama Porţile de Fier I.

Potrivit adevarul.ro, grindina a lovit la Crivina, Ţigănaşi şi Burila Mare, afectând grav culturile agricole în mai multe gospodării. Unii localnici au fost chiar nevoiţi să apeleze la mijloacele din dotare pentru a scoate apa din locuinţe, iar stratul de gheață depus pe pământ a fost de un lat de palmă.

Pompierii au intervenit vineri noapte pentru a evacua apa dintr-o gospodărie din oraşul Strehaia, de pe strada Republicii.


Şi pasajul de la Vama Porţile de Fier I a fost inundat, pompierii acţionând pentru evacuarea apei sâmbătă dimineaţă. “Detaşamentul Drobeta Turnu Severin a intervenit, sâmbătă dimineaţă, pentru evacuarea apei pluviale acumulată în pasajul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I”, a precizat Raluca Tîrci, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 25 iulie 2017

Top