18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un tânăr a fost prins de poliţie după ce a furat două telefoane chiar din faţa proprietarilor

Craiova: Un tânăr a fost prins de poliţie după ce a furat două telefoane chiar din faţa proprietarilor

Polițiști din cadrul Secției 4 Craiova au reținut, în cursul zilei de ieri, un craiovean de 18 de ani bănuit de comiterea a două furturi.
Mai exact, în urma activităţilor specifice de cercetare efectuate polițiștii craioveni au stabilit faptul că, în data de 27 aprilie, Vasile Musi, de 18 ani, din Craiova a pătruns în incinta unui hotel din Craiova, iar de pe biroul recepţiei a sustras un telefon mobil în valoare de 300 de lei care aparţinea Ionelei Bonculescu, de 23 de ani, din Craiova. De asemenea, în data de 16 mai, același tânăr a sustras de pe tejgheaua unui fast food din Craiova un alt telefon mobil aparținând lui Radu Andrei, de 21 de ani, din Băileşti,  prejudiciul cauzat fiind în valoare de 500 lei.
În baza probatoriul administrat anchetatorii au dispus continuarea urmăririi penale faţă de Vasile Musi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, respectiv furt calificat, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Dolj. Astăzi urmează ca tânărul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS