18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAccident cu un mort şi patru răniţi, la Bâlteni

Accident cu un mort şi patru răniţi, la Bâlteni

Un şofer de 43 de ani, din comuna gorjeană Bâlteni, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui grav accident rutier care s-a produs pe DE 79, în localitatea Peşteana.
Conducătorul auto se afla la volanul unui autoturism marca BMW, iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în afara şoselei. Autovehiculul s-a oprit într-un cap de pod. Din nefericire, tânărul care se afla la volanul maşinii a murit pe loc, medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj neputând face altceva decât să constate decesul.
Din cauza impactului puternic, trupul şoferului a rămas prins între fiarele contorsionate ale autovehiculului. Din acest motiv a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. În autoturism s-au aflat şi patru pasageri, toţi din comuna Bâlteni.
Este vorba de două femei în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, care au fost transportate în stare gravă la spital.
De asemenea, au fost răniţi uşor alţi doi tineri, în vârstă de 27 de ani fiecare. „Din cauză că şoferul a pierdut controlul volanului, maşina s-a răsturnat în afara carosabilului. A rezultat decesul conducătorului auto şi patru răniţi. Două tinere rănite grav şi doi bărbaţi răniţi uşor. În cauză a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă“, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS