6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doi tineri au ajuns în arest pentru mai multe furturi din locuinţe

Dolj: Doi tineri au ajuns în arest pentru mai multe furturi din locuinţe

În data de 10.12.2014, în jurul orei 1900, poliţiştii din cadrul Poliţiei Bechet au fost sesizaţi de către dispecerul unei societăţi de pază cu privire la faptul că la locuinţa lui E. Marian, din localitate, a fost declanşat sistemul de alarmă.
Poliţiştii au constatat  că persoane necunoscute au spart geamul unei ferestre de la locuinţa părţii vătămate care se află plecată din ţară, fără a sustrage bunuri.
În urma activităţilor specifice de cercetare desfăşurate, poliţiştii doljeni au identificat autorii faptei ca fiind doi tineri, ambii de 17 ani, din localitate.
De asemenea, anchetatorii au stabilit că tinerii sunt autorii altor 7 infracţiuni de furt din locuinţă, comise în perioada iulie – decembrie 2014.
Pentru faptele comise s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspecţi, pentru furt calificat, aceștia fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi introduși în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanței judecătorești cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS