20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO toamnă în tendinţe

O toamnă în tendinţe

O rochiţă croşetată, o pereche de pantaloni clasici sau una de blugi, o fustă, o vestă lungă, dar şi un pulover larg sunt piesele care vă vor ajuta să fiţi în pas cu moda în acest anotimp.

Vremea rochiţelor vaporoase şi a topurilor a cam apus, locul lor fiind luat de cămăşi, veste, rochii tricotate, pantaloni. Aşa că timid îşi fac loc în garderobă hainele mai călduroase, care vă asigură confortul în zilele de toamnă.
O vestă purtată peste o cămaşă este perfectă pentru o ţinută de zi. În plus, ea devine o piesă indispensabilă, care va completa armonios vestimentaţia dumneavoastră.
Şi vesta lungă a fost readusă pe podiumul de modă. Ea poate fi purtată cu o rochie liberty, la fel cum poate completa o ţinută cu influenţe masculine. Puteţi alege cu încredere o vestă lungă sau largă, bej, ciocolatie sau bleu-marin.
Pictat, colorat, tricotat, purtat peste colanţi şi cu o pereche de botine cu şireturi, ponchoul se întoarce şi el victorios în acest sezon.
Dacă vă gândeaţi cumva să puneţi deoparte puloverul cu dungi, încercaţi totuşi să-l mai păstraţi întrucât în această toamnă dungile marinăreşti nu dispar din peisaj.
Un loc de cinste va ocupa şi puloverul tricotat cu ochiuri largi, în mărime XXL, care se asortează foarte bine cu o poşetă mare şi un fular. Tricotajele sunt în vogă, aşa că vă puteţi achiziţiona orice piesă vestimentară de acest gen: rochie, body, căciulă şi, bineînţeles, pulover.
Acesta din urmă poate fi şi cu împletituri sau college. Puloverul e, de fapt, favoritul anotimpurilor reci, dar şi o piesă vestimentară sexy şi senzuală, prin naturaleţea sa.
Nu ezitaţi nici în faţa unui puloverul jacard, căci în acest sezon moda aduce în prim-plan piese care renasc, printre ele şi jacardul, care se va regăsi nu numai pe pulover, dar şi pe căciuliţa de iarnă, pe rochiţa croşetată, fusta sau colanţii dumneavoastră.
Celebrele case de modă Marc Jacobs, Givenchy, Dolce&Gabbana, Jean-Paul Gaultier sunt cele care l-au adus pe covorul roşu al prezentărilor, aşa că nu ezitaţi să-l achiziţionaţi pentru propria garderobă.
Toamna 2010 înseamnă materiale catifelate, călduroase şi confortabile.
Dar pentru a plonja cu adevărat în marea tendinţelor de modă toamnă-iarnă trebuie să vă inspiraţi din garderoba masculină. Alegeţi deci cu încredere costume, pantofi, cămăşi, cravate şi pulovere, care vă vor conferi cu siguranţă un aer misterios.

Accesoriile, în vogă

Şi pentru că orice ţinută trebuie să capete un aer deosebit, doamnele şi domnişoarele nu trebuie să uite în acest sezon de accesorii. O pălărie vă va ajuta să vă jucaţi cu stilul combinat masculin-feminin. Purtată uşor pe o parte, ea va accentua latura retro a stilului dumneavoastră, tot astfel cum pălăria neagră vă va da un cu totul alt aer. Nu spuneţi nu în faţa unei pălării îndrăzneţe, cum este cea cu imprimeuri leopard.
Şi dacă pălăria nu este pe gustul dumneavoastră, puteţi încerca o bentiţă. Deşi puţin mai pretenţioasă, aceasta vă va ajuta să ieşiţi în evidenţă. „Culoarea sa se alege în funcţie de culoarea pielii. Se pune în general deasupra frunţii, dar, dacă fruntea este foarte lată, atunci bentiţa se dă mai jos“, spun specialiştii, citaţi de site-ul eva.ro.
Aveţi însă grijă la ce ţinută accesorizaţi o bentinţă sau o pălărie. Specialiştii în domeniul modei vă fac următoarele sugestii: dacă puneţi pe cap o bentiţă, va trebui să aveţi un stil foarte feminin: rochiţă, fustă, pantofi cu toc, jeans, vestă. Dacă, în schimb, preferaţi pălăria, atunci alegeţi o rochie scurtă sau un costum cu pantalon, foarte şic.

O ţinută perfectă

Şi pentru ca ţinuta dumneavoastră să fie completă, din peisaj nu trebuie să lipsească poşetele. Puteţi alege modelul tolbă, extrem de confortabil şi de şic atât pentru călătorie, cât şi pentru serviciu, la fel cum puteţi opta pentru poşeta cu barete scurte, ce nu poate fi purtată pe umăr.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS