20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeLuna iunie este Luna Copiilor la ARKADIA

Luna iunie este Luna Copiilor la ARKADIA

În luna iunie, Arkadia celebrează frumusețea copilăriei printr-o campanie specială, menită să ofere savoarea bucuriei acelora care încă nu au uitat să guste din ea deplin.

Demersul a debutat de Ziua Copilului, pe 1 iunie, când copiii s-au întâlnit la joacă, în parcurile din Râmnicu Valcea, Craiova și Slatina, cu animatorii Arkadia și au putut să participe la jocul interactiv gigant pus la dispoziție tot de Arkadia.
Toti participanții au primit cadou o carte de colorat și pe tot parcursul lunii sunt așteptați la orice cofetărie Arkadia pentru a primi o recompensă dulce după ce termină să coloreze toate paginile. Astfel, orice copil care vine cu cartea colorată va primi o prăjitură.

De asemenea, pe tot parcursul lunii, clienții Arkadia însoțiți de copii vor primi câte o carte de colorat cadou alături de produsele achiziționate.

„Ne-am dorit să marcăm această lună oferind bucurie celor care umplu lumea de fericire. Copilăria rămâne cea mai „savuroasă” perioadă a vieții și merită sărbătorită”, transmite echipa Arkadia.

Descoperă Gustul Fericirii cu fiecare degustare Arkadia! Iar în iunie, descoperă și gustul copilăriei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS