17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMarian-Viorel Nanu, propunerea PNL Dolj pentru funcția de primar al orașului Dăbuleni

Marian-Viorel Nanu, propunerea PNL Dolj pentru funcția de primar al orașului Dăbuleni

Marian-Viorel Nanu reprezintă, dincolo de orice îndoială, cea mai potrivită persoană pe care Particul Național Liberal o putea propune pentru modernizarea unui oraș emblematic pentru județul Dolj, Dăbuleni.

Viceprimar al orașului din 2020 până în prezent, inginer silvic de profesie și fost șef al Ocolului Silvic Dăbuleni, Nanu este un om cu o vastă experiență administrativă, lucru dovedit în tot ceea ce a realizat din punct de vedere profesional în cei peste 25 de ani de carieră. Tocmai aceste performanțe profesionale sunt garanția reușitei transformării administrației locale într-una performantă, în centrul căreia să fie așezat cetățeanul plătitor de taxe și impozite la bugetul local.

„Nimeni, niciodată, niciunde nu a reușit să izbândească singur într-un asemenea demers precum cel de reformare al unei administrații și modernizare a unui oraș. Din acest motiv, în echipa
mea vor fi, pe lângă specialiștii liberali nominalizați pe lista pentru Consiliul Local, toți cetățenii orașului Dăbuleni care își doresc o schimbare“, declară Marian-Viorel Nanu.

Marian-Viorel Nanu vrea ca tinerii să rămână în Dăbuleni

Platforma electorală a liberalului se concentrează pe îmbunătățirea nivelului de trai, astfel încât tinerii să nu mai fie nevoiți să plece pe alte meleaguri în speranța unui trai decent. Marian-Viorel Nanu se angajează să atragă investiții și să încurajeze crearea de noi locuri de muncă, pentru ca tinerii care au plecat în străinătate în căutarea unor perspective mai bune să se întoarcă acasă. În plus, Marian-Viorel Nanu dorește să demareze programe de susținere a tinerelor familii astfel încât să încurajeze creșterea natalității și oprirea depopulării orașului Dăbuleni deoarece, între anii 2011 – 2021, Dăbuleniul a pierdut 1849 de locuitori.

Reabilitarea infrastructurii, o altă prioritate

O altă prioritate majoră este reabilitarea infrastructurii din localitate, în special a străzilor și a drumurilor agricole. Orașul Dăbuleni are, în continuare, străzi neasfaltate, iar investițiile în infrastructură sunt esențiale pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor.

Iată câteva dintre punctele platformei electorale a liberalului Marian – Viorel Nanu:

  • Atragerea de fonduri europene și propuneri de proiecte ambițioase pentru o comunitate de succes
  • Reabilitarea și modernizarea locurilor de joacă pentru copii
  • Reabilitarea și modernizarea grupurilor sanitare în școli
  • Construcția gardului împrejmuitor la cele două cimitire din localitate
  • Realizarea unei piscine lângă sala de sport a orașului Dăbuleni, pentru relaxarea și recreerea tinerilor
  • Construirea unui centru recreativ dedicat pensionarilor din comunitate și organizarea unei game variate de activități recreative, educative și culturale
  • Modernizarea infrastructurii și creșterea calității serviciilor publice, precum: educație, sănătate, transport
  • Dezvoltarea infrastructurii agricole: drumuri, sisteme de irigații, depozite de produse agricole
  • Atragerea de investiții private și programe pentru crearea de locuri de muncă, astfel încât tinerii să nu mai fie nevoiți să părăsească comunitatea
  • Transparență în administrarea banilor publici și gestionarea cu înțelepciune a cheltuielilor publice
  • Protecție socială și egalitate în fața legii pentru toți cetățenii
  • Reabilitarea, modernizarea și igienizarea cișmelelor publice din localitate.

Cod AEP: 21240015

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS