28.4 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSpuneţi adio celulitei

Spuneţi adio celulitei

Efectul de coajă de portocală poate să dispară, astfel încât la primăvară să aveţi picioare cu o piele netedă, fără probleme inestetice.

Chiar dacă în această perioadă celulita este ascunsă de hainele groase, nu înseamnă că trebuie să neglijaţi acest aspect. Pregătirile pentru a afişa un corp frumos, o siluetă zveltă necesită întreţinere permanentă. Tratamentul cu tehnologia performantă TechniSpa vă poate fi de ajutor. Datorită celor trei acţiuni simultane – lipo, dermo, aspiraţie – acţiunea împotriva celulitei este mărită. În plus, la aceasta contribuie şi serurile speciale pe bază de struguri roşii. „Pe zonele cu probleme se va aplica mai întâi un gomaj cu enzime de papaia, menit să înlăture celulele moarte, făcând în acelaşi timp pielea receptivă pentru următoarele etape. Odată finalizată această etapă, se vor aplica serurile pe care se lucrează cu aparatul. Principalul ajutor vine de la serul de ionizare pentru contur, cu extract de castană sălbatică şi de struguri roşii, care are menirea de a limita acumularea de grăsimi şi de a facilita eliminarea lor, activează microcirculaţia şi deblochează circulaţia, căci principala cauză a formării celulitei este proasta funcţionare a aparatului circulator. Acest ser încurajează drenajul şi luptă împotriva retenţiei de apă. Serul de ionizare pentru contur nu este singurul care vine în ajutorul tehnologiei revoluţionare TechniSpa. În funcţie de necesităţile clientei, poate fi folosit şi serul de ionizare pentru lifting şi fermitate, cu nuteline şi vitamina C“, a precizat Monica Chiţă. Cu ajutorul acestora, pe parcursul a 12 şedinţe, trupul dumneavoastră ar putea scăpa de celulita inestetică.

 

Armele directe

 

Tratamentul cu aparatul TechniSpa poate fi completat, pentru a fi eficient, şi de cel pentru picioare grele, pe bază de ser Jambes Legeres Ionizabil, cu extract de struguri roşii şi esculoside. Motivul apelării la acest tratament suplimentar este simplu – „proasta circulaţie conduce la celulită“. În plus, după numai 30 de minute, picioarele dumneavoastră se vor simţi extrem de confortabil, uşoare. Este recomandabil să includeţi în cadrul celor 12 şedinţe şi câteva de împachetări cu uleiuri esenţiale, argilă, trestie de zahăr şi extract de kiwi, tratamente naturale care vor fi aplicate manual. „Tratamentele se vor finaliza cu saunamask antiretenţie, care constă în aplicarea unei măşti pe bază de argilă şi ceai verde, cu efect de saună. Datorită puterii sale de absorbţie, argila detoxifică şi drenează ţesutul. Saunamask îndepărtează excesul de apă, iar scăderea în greutate va fi sesizată imediat“, a completat esteticiana Monica Ghiţă.

Dacă aţi obţinut efectul dorit, nu trebuie să renunţaţi să vă mai îngrijiţi, căci celulita poate reapărea. De aceea, este nevoie de un tratament de întreţinere, care vă va ajuta să fiţi mereu în formă, cu o piele frumoasă şi sănătoasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII