17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesorii pentru rochia de seară

Accesorii pentru rochia de seară

Botezurile, nunţile la care trebuie să mergeţi bat la uşă. Pentru ca imaginea dumneavoastră să fie impecabilă, aveţi nevoie de accesorii pentru vestimentaţie.

 

Accesoriile au dat întotdeauna vestimentaţiei un aer deosebit, aşa că n-ar fi rău să vă achiziţionaţi câteva pentru a străluci la petreceri. Dacă aţi ales să purtaţi o rochie fără mâneci, cel mai potrivit accesoriu îl reprezintă brăţările. O combinaţie inedită şi de efect poate fi obţinută cu o brăţară din strasuri sau diamante şi una din aur sau argint. Şi dacă perlele sunt preferatele dumneavoastră, puteţi să completaţi cu ele o ţinută pretenţiosă, căci acest gen de artificii preţioase cer piese vestimentare pe măsură. Un efect deosebit îl au şiragurile din aur sau argint presărate cu perle. La fel de bine puteţi alege un colier numai din perle, asortate la o rochie simplă, neagră.

Dacă urmează să îmbrăcaţi rochia albă de mireasă, puteţi alege un colier din perle, în caz că nu sunteţi superstiţioasă. În credinţa populară, perlele aduc ghinion. Şi totuşi, perlele conferă acea eleganţă pe care orice femeie şi-ar dori-o. Nu uitaţi însă că, o dată accesorizată ţinuta cu un astfel de colier, cerceii trebuie să fie discreţi.

 

Artificii pentru o ţinută elegantă

 

Cea care a dat tonul colierelor lungi în vestimentaţia de seară a fost Coco Chanel. Ea a accesorizat, în prezentările de modă, rochiile simple, fără mâneci, cu şiraguri lungi din metal. Această tendinţă este încă actuală, aşa că nu ezitaţi să asortaţi cu rochia dumneavoastră un colier lung. Şi cerceii supradimensionaţi sunt la modă în acest sezon. Sunt potriviţi doamnelor şi domnişoarelor cu umerii laţi sau cu părul scurt. Pot fi purtaţi fără alt accesoriu, căci conferă un efect deosebit ţinutei, imaginea dumneavoastră stârnind aprecieri. Metalicul se poartă foarte mult şi el, atât la genţi, cât şi la bijuterii. Nu ar fi nepotrivit dacă la rochia de seară aţi purta o pereche de sandale metalice, susţin specialiştii în domeniu, citaţi de site-ul stilleto.ro.

Aşa că, fie că este vorba de auriu sau argintiu, metalicul va avea efectul scontat: veţi fi în centrul atenţiei şi toţi vor întoarce privirile către dumneavoastră. Chiar dacă este vară, puteţi să purtaţi o pereche de mănuşi, creându-vă o imagine elegantă, de doamnă adevărată, precum Jackie Kennedy.

Dacă dumneavoastră credeaţi că o ţinută de seară va fi stricată de un tatuaj, specialiştii vă asigură că-l puteţi afişa fără probleme, pentru că este din nou la modă. Pentru a fi mai convingători, specialiştii aduc un exemplu din lumea hollywoodiană: actriţa Melanie Griffith, care a purtat pe covorul roşu de la Oscaruri o rochie care lăsa să se vadă tatuajul de pe braţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS