37.9 C
Craiova
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNicușor Roșca: Candidații PNL Dolj sunt o echipă de profesioniști experimentați și dedicați care au ca prioritate bunăstarea și dezvoltarea județului Dolj

Nicușor Roșca: Candidații PNL Dolj sunt o echipă de profesioniști experimentați și dedicați care au ca prioritate bunăstarea și dezvoltarea județului Dolj

Înainte de finalul campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca, transmite un mesaj cetățenilor județului Dolj.

Dragi alegători,

În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat în această campanie electorală. Fără susținerea dumneavoastră, nu aș fi reușit să ajung până aici și să lupt pentru valorile și proiectele în care cred. Acum, vă îndemn pe fiecare dintre dumneavoastră să vă prezentați la urne în ziua de 9 iunie și să votați pentru viitorul nostru comun. Alegerile locale sunt extrem de importante pentru comunitatea noastră și pentru bunăstarea fiecăruia dintre noi. Să nu uităm că votul nostru este o armă puternică în lupta pentru o societate mai bună și mai echitabilă. Fiecare voce contează și, împreună, putem face diferența. Vă încurajez să analizați propunerile candidaților și să votați, în cunoștință de cauză, pentru alesul care va reprezenta cel mai bine interesele comunității noastre.

Candidații PNL Dolj sunt o echipă de profesioniști experimentați și dedicați care au ca prioritate bunăstarea și dezvoltarea județului Dolj. Aceștia au demonstrat de-a lungul timpului că au capacitatea și determinarea de a aduce schimbări pozitive în comunitatea noastră. Pe lângă experiența și viziunea lor puternică pentru viitorul Doljului, candidații PNL Dolj au și un plan solid de acțiune pentru îmbunătățirea infrastructurii, creșterea nivelului de trai al locuitorilor și crearea de locuri de muncă. Aceștia sunt dedicați să lupte pentru interesele doljenilor și să facă tot ce le stă în putință pentru a transforma județul Dolj într-un loc mai prosper și mai atractiv pentru locuitori.

Primarii PNL din Dolj au avut un rol crucial în dezvoltarea comunităților lor și merită realeși pentru a-și continua proiectele pe care le-au început. Aceștia au demonstrat o abilitate deosebită în administrarea resurselor și în implementarea unor programe care au adus beneficii semnificative locuitorilor.
Un exemplu în acest sens este primarul din Calafat, care a reușit să modernizeze infrastructura orașului și să atragă investiții importante pentru creșterea economică a regiunii. De asemenea, primarii din localitățile din jur au reușit să îmbunătățească serviciile publice, să dezvolte programe sociale și să sprijine mediul de afaceri local.

Este esențial ca acești primari să obțină un nou mandat pentru a-și finaliza proiectele începute și pentru a asigura o continuitate în dezvoltarea comunităților. Prin realegerea lor, locuitorii vor beneficia de o administrare eficientă, de servicii de calitate și de o creștere economică sustenabilă.
Prin urmare, îi încurajăm pe locuitorii din Dolj să își acorde votul pentru primarii PNL care au demonstrat că sunt capabili să conducă comunitățile lor către progres și dezvoltare. Realegerea lor este crucială pentru continuarea eforturilor de dezvoltare locală și pentru îmbunătățirea calității vieții în regiune.
De aceea, în alegerile locale din 9 iunie, îi încurajăm pe doljeni să își exprime susținerea pentru candidații PNL Dolj și să îi voteze pentru a aduce schimbarea de care județul nostru are atât de multă nevoie.

Să fim uniți și să ne implicăm cu toții în construirea unui județ mai frumos și mai prosper!
Cu recunoștință,
Nicușor Roșca,

Candidatul PNL Dolj pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj

Cod AEP: 21240015

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS