21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Scurte ştiri

A fost inventată masca antisforăit

Persoanele care sforăie au nu numai probleme legate de respiraţie, ci şi sociale. Oricine ştie că somnul nu este o plăcere alături de o persoană care sforăie toată noaptea fără încetare, de multe ori aceasta fiind cauza a numeroase neînţelegeri în viaţa de cuplu. Acum însă, cei afectaţi de această problemă au motive să se bucure pentru că în Marea Britanie a fost inventată masca antisforăit. Masca acoperă nasul şi gura celui care o poartă, oferindu-i acestuia aer. Astfel, căile respiratorii rămân mereu deschise, iar persoana care poartă masca poate respira fără nici o dificultate.

A furat un pod

Un şofer rus de 45 de ani a fost oprit de poliţiştii din regiunea Riazan, situată la 160 de kilometri de Moscova, pentru că a furat un pod, au anunţat surse din cadrul poliţiei locale, citate de site-ul Yahoo!News. „Este vorba de furtul cel mai «voluminos» al anului“, se arată într-un comunicat al Poliţiei din Riazan. Bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a folosit maşina de serviciu pentru a transporta podul metalic lung de cinci metri. El l-a tăiat bucăţi şi intenţiona să-l vândă la fier vechi.

Şi-a tăiat penisul pentru a nu mai păcătui

Un spaniol de 30 de ani şi-a tăiat penisul pe care l-a aruncat în toaleta din domiciliul său din Salamanca, pentru că voia să nu mai comită păcate. După cum informează site-ul Yahoo!News, care citează mass-media spaniole, un membru al familiei bărbatului l-a transportat pe acesta de urgenţă la spital. Potrivit medicilor, viaţa bărbatului nu este în pericol. Tânărul nu a oferit mai multe explicaţii legate de gestul său şi nu se ştie pentru moment dacă acesta suferă de afecţiuni psihice.

Russell Crowe dă sfaturi despre creşterea copiilor

Actorul Russell Crowe, care este fericitul tată a doi băieţei, Charles, de trei ani, şi Tennyson, de un an, a acceptat să participe la realizarea unui DVD educativ, care oferă părinţilor sfaturi privind creşterea copiilor. După cum informează site-ul pipole.net, DVD-ul se numeşte „Raising Children“, durează cinci ore şi este realizat de guvernul australian. Scopul lansării acestui DVD este acela de a oferi o mână de ajutor părinţilor pentru a face cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de creşterea şi educaţia copiilor. Russell Crowe nu este singura celebritate australiană care a acceptat să-şi împărtăşească experienţa de părinte, însă numele celorlalte vedete care vor participa la realizarea DVD-ului nu au fost pentru moment făcute publice.

Vanessa Paradis – mulţumită de viaţă

Viaţa alături de actorul Johnny Depp, cei doi copii şi lansarea pe piaţă a albumului „Divinidylle“ reprezintă tot ceea ce a aşteaptat de la viaţă cântăreaţa franceză Vanessa Paradis. După cum informează site-ul Yahoo!News, artista a declarat recent că viaţa i-a oferit până acum tot ceea ce şi-a dorit. „Da, am avut totul: muzică, dans, comedie, dragoste şi o familie minunată“, a declarat Vanessa într-un interviu acordat revistei Version Femina. „Ador să fiu mamă. Îmi organizez viaţa gândindu-mă mereu la copiii mei“, a spus artista, care nu exclude posibilitatea de a mai aduce pe lume un copil. „Le acord ambilor copii o atenţie deosebită. Mă întreb cum aş proceda dacă aş mai face un copil sau doi. Am doar două braţe“, a mai spus Vanessa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU